Să merg la munte să mă joc și să schiez sau să fac fericiți niște copii orfani! Sau aș putea să merg la școală și să învăț!
"aaa,pai,pentu inceput, as vrea o masina, preferabil o decapotabila, o vila in hawaii, o casa cu etaj in New york in care sa am servitori"
Vreau sa am realizari,sa nu mai pun suflet in toate prostiile,sa nu mai sufar,sa privesc inainte indiferent de probleme,sa tin mereu capul sus,sa fiu puternica, sa le arat ca nu-mi pasa si sa nu aplec urechea la toate prostiile, sa invat mult mai bine la scoala, sa le arat ca nu-mi pasa de nimic, daca-mi doresc ceva, voi reusi.Anul acesta vreau sa fie cel mai bun s cel mai frumos an dintre toti.
Sa fiu si eu Mos Cosmote impreuna cu el si cu Pavel Bartos anul viitor.Sau varianta a doua : sa castig la loto.
Sa merg in Hawaii, acolo sa ma intalnesc cu Selena Gomez, unde primesc gratuit o tableta si un I-phone cu care fac poze cu Selena, le pun pe facebook si devin popular!
Sa-mi gasesc un job part time, platit binisor ca sa nu mai depind financiar de ai mei
Sa dau tot ce e mai bun din mine la scoala si la antrenamente, sa fie familia sanatosa si sa ma distrez la vara!
Vreau sa renunt la o persoana care mi-a facut mult rau. L-as ruga sa ma ajute sa renunt si sa uit acea persoana.
Draga Smiley, in noul an care vine as vrea sa merg la o groaza de concerte de-ale tale si, nu in ultimul rind, sa te intilnesc in carne si oase...sa cunosc mai multe despre tine...etc.
Păi.în primul rând i-aş ura Sărbători fericite şi un an cât mai bun iar apoi să fiu sănătoasă şi să am un an cât mai bun alături de cei dragi mie!
pSx întreabă: