Pai as sari si eu cu parasuta ca vad ca multi vor, as putea sa zic ca am curaj. Si multe alte lucruri de exemplu as merge cu Smiley si Pavel prin oras sa ma ajute sa cuceresc si niste domnisoare
. Dar sincer sanatate sa ai ca in rest le faci pe toate. II urez la Smiley si Pavel un An Nou Fericit si PLIN de Bucurii!
Vreau sa fac mai mult voluntariat! Sa ajut pe alti sa fie fericiti, Pentru ca eu cred ca sunt destul de fericit si am de toate! Asta vreau sa fac in 2014!
Vreau sa mi iau cea mai mare extraoptiune la cartela cosmote de net si minute si sa o termin intr-o zi
Vreau sa ne ajute Dumnezeu si sa ne aprobe imprumutul la banca pentru o casa! Sper sa se indeplineasca dorinta mea!
Sa stau pe telefon pentru a trimite mesaje si mai ales pentru a vorbi cu tine si cu Bartos.
" Eu vreau doar sa iau examenul, pentru ca dupa aceia sa mergem toti trei Hawai"Bineinteles ca ne vom intalni la areoport ca sa ne luam bilete, eu imi voi "uita" portofelul acasa si ii rog pe baieti sa mi-l plateasca si mie, asta si camera de la hotel, pe langa biletul de intoarcere, desigur
Mai vreau minuteeee!
CONCLUZIE: Nu o sa triplez magia cosmote. O sa o inzecesc pentru ca toti oamenii sa fie fericiti in 2014!
Vreau un an in care sa nu ma mai cert cu nimeni, sa trec cu bine peste tot si eventual un telefon nou! :* Mi le dai tu?
Hmmm...pai as vrea sa ii fac pe oameni sa zambeasca si sa fiu aproape de cei dragi
Urez multa sanatate si tot ce iti doresti la toate canalele etc si al doilea lucru de unde ai nr meu?
pSx întreabă: