Întrebarea era ce ai vrea să faci tu în 2014, nu ce ai vrea să i ti cumperi sau să primesti.
Păăi. Îi zic că încă nu mi-am facut planuri pentru 2014. Darr, nu ar strica să ne intâlnim şi să vorbim la un suuc, ca doar chestiile astea nu se vorbesc la telefon.
Sa dau tot ce e mai bun din mine la scoala si la antrenamente, sa fie familia sanatosa si sa ma distrez la vara!
Sa-mi dea mie tableta sa-mi dea un pc nou sa-mi dea un nou pet sa-mi dea casa lui sa-mi dea familia lui sa-mi dea popularitatea lui sa-mi dea o sticla de bere sa-mi dea banii lui sa-mi dea afacerea lui sa-mi dea vocea lui sa-mi dea telefonul lui sa-mi dea masina lui sa-mi dea tot bucurestiul sa-mi dea un magazin plin de dulciuri si gratare sa-mi dea un apartament cu privire catre un ocean sa-mi dea frizura lui sa-mi dea... Sa-mi dea ceva =]] ^_^
Hmmm...pai as vrea sa ii fac pe oameni sa zambeasca si sa fiu aproape de cei dragi
"aaa,pai,pentu inceput, as vrea o masina, preferabil o decapotabila, o vila in hawaii, o casa cu etaj in New york in care sa am servitori"
pSx întreabă: