| ww2Totenkopf a întrebat:

Soacra cu trei nurori, partea a-3-a. Dupa ce XQueenX il admira pe Speed99 cu isi indesa Haribo in anus cu o matura de lemn ruginita, isi lua tigaia magica Dry Cooler si merse in oras pentru a ii gasi lui Speed99 o nurora potrivita. Dupa 3 ore de mers, XQueenX o zareste pe Ani 28 in fata unui bordel 18+.*Conversatie:A-Ce tot vrei babornita? Q-*POC cu tigaia magica Dry Cooker.* XQueenX o taraste pe Ani28 in barlogul ei, unde o obliga sa se marite cu Speed99. XQueenX le obliga pe cele trei nurori sa imparta aceeasi camera. *Conversatie V97-No...ce facem. A-Cat pot sa urasc babbornita aia in calduri. M-Poate ne salveaza suriorul meu. A-Grozav, unde ii? M-Langa copacul ala, iar fumeaza nemernicul. V97-Cum ii aragem atentia? M-Am nevoie de o piatra. *Piatra il nimereste pe ww2EXPERT in cap* Exp-Ce ***!? M-Suriorule, aici! Exp-Ce iti trebuie!? M-Nu observi ca am fost rapite si obligate sa ne maritam cu niste tantalai?! Exp-Te-ai maritat? M-Dap. Exp-Si acum vrei sa te eliberez pe tine si pe celelate doua. M-Dap. Exp-Nu dupa ce i-ai facut trabantului meu. M-Asta s-a intamplat acum 3 luni! Exp-Mi-ai dus trabantul la fier vechi si ti-ai luat postere cu Hatsune Miku! M-Oh, scuze... Exp-Din cauza ta sunt Forever alone! M-... Sa continui?

11 răspunsuri:
| HaLoGeNNN a răspuns:

Da

| ŞmecheruDeTreabă a răspuns:

Matura de lemn ruginita... LoL! Continua! Esti pe val!

| Speed99 a răspuns:

Sunt singurul care nu ii citeste povestile lu' Expert?

| єχcєєℓ a răspuns:

Poate dacă ai scrie și tu cu spații și linii de dialog aș citi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...dar ai exagerat la partea cu haribo waiting

| ww2Totenkopf explică (pentru єχcєєℓ):

Nu ma lasa.

| єχcєєℓ a răspuns (pentru ww2Totenkopf):

Inima? Te înțeleg.

| Speed99 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Cu replica asta i-ai pus capac laughing

| ww2Totenkopf explică (pentru єχcєєℓ):

Serios! Nu ma lasa robotelul.

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Speed99):