| TempestUV a întrebat:

Spuneti care a fost cel mai penibil moment prin care ati trecut sau prin care au trecut altii.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cititul acestei intrebari. rolling on the floor

| TempestUV explică (pentru anonim_4396):

Chiar atat de penibil e. Daca ti s-a parut penibila dc ai mai citit-o?(sa nu zici"ca sa te miri tu")

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TempestUV):

Doar glumeam, nu vorbeam serios.

Scuze atunci.

| AmanoYuno a răspuns:

Am cazut intr-un sant.In excursie.La inceputul clasei a 9-a.De fata cu toata lumea...Mda.buna impresie am facut.
ceea ce e amuzant e ca am aut timp sa las aparatul din mana jos pe un petec de iarba si dupa m-am dat in sant
mda...

| SmileyQueen a răspuns:

In pauza, eu eram fff. concentrata pe ceva (nu mai stiu ce?) Si vine un tampit si imi lipeste unalaughing Dupa sa vezi cum a iesit ala din bataielaughing rosu si facut ferfelitarolling on the floor winner: ME>

| milkie a răspuns:

Eram in excursie cu clasa.M-am impiedicat si am cazut in fund...Dar partea cea mai proasta a fost faptul ca tipul de care imi placea era de fata T_T

| Musique a răspuns:

Azi spre exemplu, eram într-o intersecție și voiam să trec pe partea cealaltă. Trecuse o mașină și la volan era un tip de vreo 20 de ani.Am arătat cu mâna spre tipul ăla spunându-i unei prietene "uite ce creț îi frumosu ăsta fmmm"
S-a uitat la mine, apoi în față (probabil ca să se asigure) iar la mine și mi-a zâmbit după care și-a continuat drumul.

A fost penibil... faptul că am arătat (involuntar) cu degetul spre el...

| doreal a răspuns:

Ok, era vara trecuta, in fiecare zi ieseam cu 8-9 colegi, iar intr-o zi ies cu niste egari si un trcou sa ne dam pe topogan (in parc), acolo ajungem, mai povestim in fine cand nu aveam ce face, ne-am dat de mai multe ori pe topogan, eu ca proasta sa ma pun pe tricou ma dau direct cu fundu pe egari dupa cateva minute, colegii povesteau iar eu povesteam cu colega mea cand imi spune sa ma intorc putin, eu me uitam ciudat, „ok, ma intorc?„ cand incepe sa bufneasca in ras, eu ma uitam ciudat la ea, iar cand ma uit, pantalonii imi erau rupti de tot, chilotii mei albi cu floricele imi inlocuiau jumatatea accea de pantaloni, am bagat eu o scuza la ceilalti si am mers direct acasa (iti dai seama pe drum ma tineam de fund). Cand am ajuns acasa mi-am luat o pereche de pantaloni si iarasi merg acolo, iarasi mi s-au rupt crying, iti dai seama cum a fost ziua aceea.
Alta faza, merg eu linistita la baie, sa imi umplu sticla, tot eu vinovata ca nu am inchis sticla, am iesit afara si am udat pe cineva, nu am vazut din prima, am crezut ca o sa mi-o primesc de la un baiat mai mare, dar cand ma uit vad in fata mea o camasa oribila si cand dau sa vad mai sus, domnul profesor de romana! Imi cer scuze si o iau la pasi mari, ala cred ca m-a injurat, dar asta e. Am avut noroc ca nu mi-am primit-o. Cam atat, pentru mine au fost, mai ales cu pantalonii rupti niste faze super -jenante dar acum imi vine sa rad

| TempestUV explică (pentru doreal):

Jenanta rau faza cu pantalonii.Si eu am plecat intr-o excursie cu pantalonii luati invers.

| doreal a răspuns (pentru TempestUV):

Naspa sad.

| TempestUV explică (pentru doreal):

Dap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... când am fost să mă operez, eram întinsă eu pe masa de operaţie şi vine anestezistul la mine să mă ţină de vorbă "Bună ziua, eu sunt doctorul anestezist Dan Damian" rolling on the floor
Nu ştiu de ce, dar mi s-a părut foarte amuzant numele ăsta şi am început să râd... apoi s-a uitat foarte urât la mine şi face "Da, să continuăm. straight face"

Chiar ca a fost un moment penibil.Omu vroia sa vb cu tine si tu ai ras de numele lui.Se mai intampla.

| Liviu a răspuns:

Eram acu 2 ani la testarea pentru diploma de ospatar bucatar la fostul meu liceu.Ei na,ma pregatesc eu de seara,ma fac frumos, ma barbieresc in cap, aranjez barba.Bun, vinde dimineata, imi fac o copiuta si plec.Eu am scris doar 2 intrebari din cele 10 care ni se dadeau.Vine profa, imi pune prima intrebare eu raspund, imi pune a 2 intrebare...eu raspund. Imi pune a 3 intrebare la care eu " Pe asta nu o am " Dar profa de acolo socata " Cum, cum sa nu o ai? "laughing.
Alta intampla eram la scoala(seral) intra profu de istorie in clasa, intreaba el serios "Stiti ce zi e azi? " Eu din ultima banca " E ziua dumneavoastra? "
Alta intamplare.Eram la catedra mancam o acadea, stateam picior peste picior, si ma ridicasem pe picioarele de la scaun (eram pe spate suspendat in cele 2 picioare de la scaun) Intra profa de engleza si ma prinde acolo.Circ si panarama, ca ce caut ca nu mi-e rusine, ca la varsta mea mananc acadele si bla bla bla.Ma da afara de la ora 'chipurile sa se calmeze' eu ma scuz intru sa imi iau caietu sa plec acasa.Ea nu si nu, ca stau 2 minute si intru iar.Intre timp aprind si eu o tigare ca omu, dupa ce trag 3 fumuri apare o colega " Liviu hai ca te cheama profa " Ptu sa nu o injur amu?

Întrebări similare