Daca mergea sa-ti dau funda la intrebare, eram primul care ti-o dadea . Foarte amuzant si totodata este adevarat
)esti criminal) ffff tare...genial) chiar ca se potriveste...stii dar ma intreb si eu asa. nu trebuia sa se dea ban pentru intrebarile cu continut obscen parca? sau e doar in teorie
Interesant acest joc de cuinte pe care l-ai alcatuit aici si adevarat din pacate, iar ca sa-ti rapund la intrebari iti spun ca da...ai sanse sa ii iei locul lui Mircea Badea. Keep up the good work!
da chiar ii tare dar puteai pune de zece ori intrebarea (ce sa fac)si de 10 ori (cum sa ii zic)m-am **** pe mine(la figurat)
Cateva greseli de ortografie, dar totul in nota caracteristica site-ului. nu prea amuzant, dar mult peste media ineptiilor postate pe aici.
Multumesc pentru aprecieri, din pacate nu pot sa dau dau la toti funda si voi da din pacate doar la 1 dintre voi DAR avand in vedere ca intrebarile unor oameni cu o intelectualitate ce lasa de dorit, vor curge la fel vor curge si povestioarele mele panfletare cu speranta de a arata unora ca intrebarile lor arata penibilitatea caracterului lor
Vereeeeee, esti genial! )) sa-ti zic ceva: daca bunica ta e olandez si bunicul tau a avut drujba cand era mic sunt sanse de 60/60 % CA COPILUL sa iasa cu FUNDA
Deci ce a zis SYLAR e foarte adevarat cu runsine recunosc ca exista asa ceva pestetot astfel de spcimene numiti cocalarii de orasi care sunt f "jmecheri" ce nai mai vazut iduri gigel_boss_number1, bastanul_nr1, heroina_pt_fete etc toti handicapatii din lume si toate specimenele esuate le gasesti in Romania bai frate esti genial sylar sa mor )))
Sylar,felicitari!
Ai prins cum nu se poate mai bine caracterul si specificul categoriei si userilor!
Continua, te rog, m-ai castigat dintr-o postare!
Da :X penisul tau este bun pentru next top model insa cu bunica ta...credeam ca la 100 nu se mai poate
In primul rand uite inca o intrebare fara sens
P.S. jet de la t/a ca te uiti la resling
Frate... mata-mare ar trebui sa faca avort...cine stie ce copil ciorbist face
Julyly2089 întreabă: