Lasa-l pe ala, uite-l pe asta, auuu, pauvre coeur( cum ar zice maneaua )
China's Web Junkies: Internet Addiction Documentary
http://www.youtube.com/watch?v=jqctG3NnDa0
Ok, ok, spune-mi pe la ce minut intra un alien pe geam si-l salveaza pe nenorocit de la tortura, ca ma grabesc.
Da, dar acolo erau mai mult jucatori sau gameri cum li se mai zice.Eu as vrea sa vad un lagar pentru TPU-isti. Daca ma duc la sat si spun la cativa tarani ca sunt gamer, o sa-mi zica: "bravo, lo trimis ma-sa la scoala, o facut o facultate, ehec, nu-i ca noi cu sapa." mda si ma batea gandul sa joc Farmville.
Da si tu mai multe detalii...ce ai zis tu aici suna ca orice telenovela data la tv.
Ceva deosebit nu iti aduci aminte?
Îţi spun eu cu cine rămâne Măriuca, mă.
Telenovela e cu plot twist- Maria se dovedeşte a fi gay şi rămâne cu Anuţa (care cică era soră-sa).
Oh, dacă ai fi văzut ultimul episod! Amândouă goale, jucându-se sfios şi erotic. Uşor, toată treaba devine un threesome, luând parte şi fiul Mariei, extraterestrul.
Nu vreau sa stric surpriza, dar Maria moare la final, iar Fernando sa casatoreste cu Rosalinda!
NUUUUUUUU (((((((((((((((( De ce Maria, DE CEEE?!?!?!?
(((((((
**lacrima**
Spune-mi ca esti a mea. Si nu, nu stiu cu cine ramane plangacioasa aia de Maria. Cred ca singura.
Scuza-ma ca iti stric suspansul dar Maria ramane cu vantul. Teleonvela se numeste Spune-mi ca esti a mea.
Venerabilul întreabă: