anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva cum se numeste serialul acela de pe Acasa? Era cu Maria Ferrera indragostita de un ingrijitor de cai, Armando.Cei doi aveau o idila, dar mai exista si Jose, care o banuia si era suspicios.Ea fiind insarcinata cu un extraterestru din viitor, isi tinea ascunsa sarcina.N-am mai vazut ce s-a intamplat, ca venise un meteorit impodobit de tatal extraterestrului, cu bombe neutronice, pe la episodul 58493, cam pe acolo, si a ras Calea Lactee. Federatia intergalactica neputand face nimic, trimite un barbat ca sa altereze trecutul si sa impiedice relatia Mariei cu extraterestrul Kicosandorantus.Kico..bla bla, afla ca Ernesto, cel insarcinat cu ruperea relatiei, pune ceva la cale.Din greseala, il trimit in timp ce Maria era bff cu Iosif si acum asta, Ernesto, il banuieste pe Duhul Sfant ca ar fi Kicosandorantus.Stiu ca aflase si Ioan ce baga oameni mentally handicapped in rau, contra cost si isi trase o cagula pe cap cu urechi spunandu-si Mouseman Forever, ori the Grey Rodent Rises.
Deci eu am pierdut, cam de cand doctor Xavier a ramas pe loc de la o tepusa aruncata de Spike intre spite.Si i-a spus lui Logan: "daca nu te duci sa rezolvi problema, te fac Dacie." Si nu s-a dus!
Cum se numea?!? nu mai pot, trebuie sa-l vad urgent! Ma intereseaza cu cine ramane Maria.

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Lasa-l pe ala, uite-l pe asta, auuu, pauvre coeur( cum ar zice maneaua )
China's Web Junkies: Internet Addiction Documentary
http://www.youtube.com/watch?v=jqctG3NnDa0

8 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Îţi spun eu cu cine rămâne Măriuca, mă.

Telenovela e cu plot twist- Maria se dovedeşte a fi gay şi rămâne cu Anuţa (care cică era soră-sa).
Oh, dacă ai fi văzut ultimul episod! Amândouă goale, jucându-se sfios şi erotic. Uşor, toată treaba devine un threesome, luând parte şi fiul Mariei, extraterestrul.

Apache
| Apache a răspuns:

Da si tu mai multe detalii...ce ai zis tu aici suna ca orice telenovela data la tv.

Ceva deosebit nu iti aduci aminte?

| SabinaQueen a răspuns:

Spune-mi ca esti a mea. Si nu, nu stiu cu cine ramane plangacioasa aia de Maria. Cred ca singura.

| Seducatorul a răspuns:

Nu vreau sa stric surpriza, dar Maria moare la final, iar Fernando sa casatoreste cu Rosalinda!

| BayazidFulgerul a răspuns:

Scuza-ma ca iti stric suspansul dar Maria ramane cu vantul. Teleonvela se numeste Spune-mi ca esti a mea.

| cool1 a răspuns:

H...La asta se uita bunica!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Seducatorul):

NUUUUUUUU crying(((((((((((((((( De ce Maria, DE CEEE?!?!?!? crying(((((((

**lacrima**

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Leocerba):

Ok, ok, spune-mi pe la ce minut intra un alien pe geam si-l salveaza pe nenorocit de la tortura, ca ma grabesc.
Da, dar acolo erau mai mult jucatori sau gameri cum li se mai zice.Eu as vrea sa vad un lagar pentru TPU-isti. Daca ma duc la sat si spun la cativa tarani ca sunt gamer, o sa-mi zica: "bravo, lo trimis ma-sa la scoala, o facut o facultate, ehec, nu-i ca noi cu sapa." mda si ma batea gandul sa joc Farmville.

Întrebări similare