Ba tu ala ce stai in fata pc'ului si iti bubuie acoperisul de Salam de vara, ba voi aia care aveti aceeasi gandire de **** ca respectivul faceti nene diferenta dintre ROCK CLASSIC si Black Metal
Ce franta mea zici tu acolo mi'e strain... Diabolice's manelele ca nu au niciun scop... pur si simplu niste gagicute cu tanga s'au gandit :Ba surioarele mele de cocalare ce suntem si smechere de ce sa nu intram pe piata muzicala afonistica?
Ai adus o insulta Raiului om betiv ce esti, manelele sunt uneltele diavolului ca te indeamna la bautura si femei despuiate, ROCK'ul in schimb iti da libertate, te prinsi amice sau vrei sa-ti spun pe si-la-be?
Sunt de acord cu tine
LIKE!:-)
Cine a zis ca manelele sunt muzica lui Dumnezeu? manelele sunt doar niste ...nu stiu cum sa zic mai frumos, maneua este un fel de **** in muzica.si da guta e profet e fratele lui Jesus
Daca tu asociezi rock-ul ca fiind muzica diavolului atunci imi pare rau sa iti spun dar ai un nivel de cultura generala foarte scazut.Sincer nici nu are rost sa-ti raspund la intrebare ptc o consider ca fiind o gluma, proasta de altfel
1.Rock'n'roll nu este la fel de agresiv ca Hard Rock
2.Manele sunt mai diabolice ca Rock-ul deoarece sunt foarte naspa
3.Intrebarea nu are nici un sens
S0nofS4tana întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: