Îl plătesc pe Copacu sa prindă bine rădăcini. Nu pleci nicăieri. Acolo stai, mort de sete si foame.
rea esti. nu ma supara ca ii cer lui Depress poza cu tine si o pun pe site-uri cu lesbi, ai grija
Pe tine. Logic! Banii da-i Drq...azi ii ai maine nu, dar viata unui om conteaza si valoreaza mai mult decat cacarii aia de bani!
Spune clar ca... cealalta cade in prapastie, nu ca moare valiza! Unde-i logica? )
Si tu ce crezi, ca iti va da? Sa astepti tu. Nu m-ar trada. Nu de alta, da am poze cu ea. Sigur nu m-ar trada. Am imunitate. (^ω^)
Nu trebuie sa imi dea ea neaparat , daca le are in pc sunt si alte modalitati de ale obtine
Te bântui pana la sfarsitu vietii. Nu o sa scapi de mine nici pe lumea cealaltă. Am eu grija si de tine si de masina ta. *malefic face*
Dar poate nu le are. Adica, nici măcar nu i-am dat poze cu mine. Dar a văzut pozele.
Ea a spus" cine crezi ca iti da" deci clar are. haios cum faceti voi schimb de poze, deja sunteti BFF?
:3
Normal. Doar nu te las eu pe tine sa cazi in prapastie! Esti mai importanta decat hartoagele alea! :*
Atunci... Sorry! Netul meu nu face sport, de aceea nu merge atat de bine! )
( Neeeet. )
Ai impresia ca am salvat poze cu ea?
Si daca vrei sa vezi poze din pc-ul meu, iti dau.
Am cateva cu Nixon, cu chestii si 1-2 cu mine, rest nimic.
Bineinteles ca te salvez pe tine orice ar fi. Si daca e dusmanul meu, tot pe el il salvez in detrimentul valizei.
Deci mi-a salvat pozele de pe fb. Asa deci.
Ea îmi da poze sa le pisicesc. (^ω^) si acum ca ma gândesc am o poza de pisicit.
Ai 2 poze cu tine , oricum nu vreau sa te vad. nu vreau sa vad o satanista cu cercei in nas si suvite albastre
1)Nu sunt satanista.
2)Am cercei doar in urechi ( +ca as mai vrea 3)
3)Nu mi-am facut suvite albastre, sunt in plina desfasurarea a suvitelor mov.
Cele albastre mi-au dat eroare.Doar mainile mi le-am strumfit, ca de par nu s-a atins culoarea.
Si nici eu n-as vrea sa te vad pe tine, ca sigur esti urat .
Mai ales . am exersat modestia la sala cu hahaleri aia care isi fac zilnic selfie sa vada gramele de muschi
La partea cu hahalerii nu te contrazic. Sunt unii care arata atât de scârbos. Isi pun ca idiotii poze pe facbook si trimit mesaje fetelor ca sa se dea mari. Ce fraieri.
Nu te contrazic, dar fetele mai mult prefera hahaleri de aia decat cei timizi.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: