Si ea se duce cand vine la mijloc un baiat. fuge si te lasa
La 18 o sa fiu majora. Dar cine stie, daca nu se iveste nimic in cale, pot spune si pana la 20.
Daca vei astepta pomana ca multe fete, poate apuci si 25 . daca nu gasesti pe unu calumea poate mori singura . nu stii niciodata ce si cum. de aia si radeam la intrebarea ta cu "casatoria". cand ii vedeam pe toti ca se vad casatoriti la 25 de ani ma bufnea rasul. macar de ar fi asa usoare chestiile astea dar na, la 15 ani cat e varsta medie pe aici, nu am pretentii sa luati in serios aceste chestii
Stii mă gândesc foarte atent la viitor. Si 22-23 o consider o varsta potrivita pentru o alta etapa, nu aceea de "iubit-iubita" aia de la 18. Dar ma gândesc la faptul ca îmi va fi cam greu sa am încredere in cineva. Ai vazut cum sunt majoritatea baierilor. Unii mi-au zis " a draq aia nici nu se uita la mine" si ma simt bine ca nu le ofer atentie.
Te cred, majoritatea baietilor / fetelor din ziua de azi sunt praf, mentalitate de turma. din pacate rar gasesti pe cineva calumea
Poate o sa se găsească cineva si pentru mine, dar mai e pana atunci. Mut timp. Acum ma concentrez pe scoală. Anul asta a fost cam multa leneveala.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: