Ar trebui sa raspandesti vestea asta.Altfel se vor intampla din ce in ce mai multe accidente provocate de indragostiti.
Insinuezi ca starea de indragosteala e mai grava decat starea de ebrietate?
Nu insinuez nimic, dar e interesant punctul tău de vedere.
Însă mai greu e cu depistarea îndrăgostelii la şoferi. Eventual, să urce la volan pe proprie răspundere şi fără copii pe bancheta din spate.
Vă daţi seama cât s-ar elibera şoselele din România? Problema traficului s-ar rezolva instant. : ))
Nu stiu ce sa zic, poate... da dau poate nu. Depinde si de cat de indragostit esti, cred. Ca daca te gandesti numai la persoana respectiva, chiar ca nu ar trebui sa te urci la volan! Mai bine iei un taxi. sau tramvai, autobuz, ceva :-)).
''Domnu' poliţist,nu m-am turmentat, nu m-am turmentat!
Poate e păcat, dar sunt amorezat
Vreau să am carnet şi pe viitor, şi pe viitor, poate uit de amor...
Aşa că vă implor:
Nu ne mai trageţi pe dreapta!
Nu ne mai trageţi pe dreapta!''
Ha,să ştii!
Era odata la ştiri care a făcut accident de maşină...din ce cauza crezi?
Când poliţistul l-a întrebat cum s-a întâmplat, omul a răspuns:
-"...mă uitam după o femeie..."
Ar trebui sa se adauge şi aceasta observaţie în codul rutier!
Stimată prietenă, reminiscenţă Flower Power când se crede că s-a inventat dragostea adevărată. Până atunci erau chestii mai slabe, platonice, gen iarbă şi alte frunze.
)). Lasa studiile in pace, ai citit vreun articol pe net cred. Acei 4 care "invadeaza" sunt hormoni, care stimuleaza sau inhiba anumite organe, (aici creierul). E o intrebare amuzanta atat. Ai chimicale in organism?
Tu NOname ce rea ești , tu ne-ai pune să devenim cu totii pietoni, unde nu ne mai trebuie nici permis, poate doar un ecuson în piept de "om îndrăgostit".
Mă întreb dacă ar mai exista autoturisme..., căci toți iubesc, de la cel mai mic la cel mai mare om.
Da, Flores, îţi dai seama ce ordine şi pace ar fi, ce lipsă de claxoane şi înjurături?
Am lărgi trotuarele şi ar fi plin de picioare superbe, căci mersul pe jos face piciorul frumos. It's a win-win situation. : ))
Da, să stii, ai mare dreptate, doar de n-ar veni cei de la sate cu căruțele
Venerabilul întreabă: