Nu, deoarece nu are acelasi efect ca si drogul respectiv. Heroina are un efect mult mai puternic.
...deci, practici abstinenţa totală şi spui "nu!" drogurilor? Bun şi aşa. : ))
Ţi-ai primit deja permisul? Vezi, ai grijă... oricând poţi lua un Taxi. : ))
Detaliază, te rog. După ce logică te ghidezi? Că dacă e s-o luăm logic, un îndrăgostit este aproape la fel de imprevizibil şi zăpăcit ca un drogat (deşi mai mult glumim, desigur). Atunci?
Sincer e o intrebare dificila.Dar gandeste-te daca ai merge la examenul de permis si ar scrie ca persoanele indragostite nu au voie sa dea examenul.Nu ti pare aiurea? Mie mi se pare logic.Sau daca chiar e sa fie interzis persoanelor indragostite, sofatul, cum si-ar da politistii seama ca ei sunt indragostiti si nu au capacitatea de a conduce.Sa fim sinceri, cati dintre tinerii,, indragostiti'' ar renunta la sofat pentru ca li s-a pus pata pe cineva sau se gandesc la cineva incontinuu.
Din acest motiv am şi postat la Trivia/Amuzante, să ne descreţim puţin frunţile.
Mda. Eu mi-am exprimat punctul meu de vedere si ma bucur ca ai pus intrebarea asta.
Ar trebui sa se interzica nu numai sofatul daca indragosteala afecteaza modul in care percepem realitatea...
Insa, e destul de greu sa te ascunzi de realitate in modul asta. Nu-i asa?
inhibitori? ...bine zis. Dar, ce spui ca inhiba acestia? Dementa indragostitilor?! Viata arata ca indragostitii fac prostii mai mari ca oamenii lucizi Asa ca nu stiu cat sunt de inhibati indragostitii. Vorbesc de ei la persoana a treia pentru ca eu nu mai sunt. Cel putin la momentul in care scriu :p
Iau intrebarea ca aproape retorica.
Pentru partea reala, dupa parerea mea, la sofat se interzice consumul unor,, droguri" pentru ca acestea reduc viteza de reactie si capacitatea de a aprecia o situatie in mod realist (prudenta). Sub influenta alcoolului de exemplu creste tendinta de a face pe viteazul.
Ce au comun drogurile si alcoolul cu indragosteala este ca produc o senzatie de fericire - creierul se simte rasplatit.
Ar fi de stabilit daca indragosteala diminueaza viteza de reactie sau afecteaza prudenta in timpul sofajului (nu in general). Se pare ca nu sunt indicii, dar la intrebarea asta ar trebui sa raspunda un medic.
Pina la aparitia unei interdicitii, e de profitat.
Cauta pe google boala cu codul F63.9 pentru mai mult informatii despre subiectul tau!
Interesant...
"Love is a grave mental disease.
F63.9 – sub acest număr Dragostea a fost înscrisă în registrul maladiilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. De acum codul internaţional al maladiei este F63.9.
Dragostea a fost atribuită la tulburări mintale, la punctul "Tulburarea obiceiurilor şi atracţiilor", după alcoolism, dependenţa de jocuri de noroc, droguri, cleptomanie."
http://saccsiv.wordpress.com/......cod-f63-9/
Venerabilul întreabă: