Eu nu vreau sa ploua .
*Minte*
"Te joci cu focul" si nu e bine(nici macar in gluma)
Gata, s-a suparat Mad.
Zici ceva de ploaie (chiar daca adori ploaia) si deja vine cu amenintari .
Auzi, stii ce, imi doresc
*minte*
sa nu mai ploua toata vara asta.
*minte* -
Daisuhi? Eh, pe aproape. Deci si in CS sunt. Eram terorista sau CounterTerorista?
CT
Daaaaaaa! Te-am macelarit. :]]]
Nu mai luat cu M4A1 da apoi team prins in long(mapa era de dust2) si headshot cu Ak-47(da era CS 1.6 acu ma joc CS GO)
Daisy? Nimic...cred
Daisuki înseamnă ceva.
Floare, Daisy Duck, una in Mario si sunt multe care te fac de "ras".
Stai ca nu inteleg...
Nu spune si tu Daisy Duck... (
Daisy Duck
Daisy Duck
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Te rog eu nuuuhuuu.
Ce-mi dai sa nu-ti mai spun asa?
Pe frunte iti dau.
Okay!
Stai sa-mi dau parul la o parte, gata.
*si semneaza* vezi ca e permanent.
Nu-i nimic, sunt gata si vor sti toti de pe strada ca sunt mafiotu' lu' Daisy
Adica tu devii faimos pe baza numelui meu? Ia vino sa te sterg. *scuipa in palma* vino!
Noo, voi fi respectat
Tu ramai prima.
Tu esti coechipierul meu de crime. Cu toate ca sunt obisnuita ca un lup singuratic.
Lupoaica
Okay, crede-ma ca sunt de mare folos.
Daca nu iti iese partea cu folosul, tu ea tinta O-O
Am inteles.
Vreau autograf de la campioana in intrebari *ii aduce un plod de cam un an* uite pupa-l pe RedNeck junior. Sunt onorat ca te vad am auzit ca poti vorbi cu tine numai daca am invitatie de la presedinte
Vrei autograf? Iti dau pe...pe..ala e flaut?
Pe frunte.
Ai un pix?
Am marker permanent.
Nu clarinet dar merge si asa ))
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vezi ca-mi gadila vederea.
Eeee, Dogule ce faci?
Navighez pe internet.
Oooo, aventurier. Tie iti semnez pe betoniera.
Ooooo,merci :3
ww2Totenkopf întreabă:
Trinitas întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: