=]]]]]]]]]]]]
Da bby si eu te iubesc ☻ ♥
Bun, stiu ca sunt. Dar problema e ca parca ai vrut sa fi sora lui Cruci...deci cred ca nu esti gagica.
Aha, sigur. Mi-am recăpătat memoria. Poate vrei sa te fac chebab.
Sa astepti...mi-am revenit azi. Sunt unic pe TPU, asa ca ia-ti aripi si zboară copiatorule.
Am aripi, sunt ryuk! :3
Sunt light, maine te loveste masina de gunoi si mori, am death note! :3
Bau!
Sunt nemuritor copiatorule...
Eu cred ca acest " copiator" de care spui, esti TU! :/
Eu mi-am pus poza cu Uta si dupa ti-ai pus si tu!
E adevarat Zeyn, sau sa-ti apun Daisuki, sau anime( nu, anime nu-ti spun)?
Nu raspunde la intrebarea de mai sus pentru ca nu e o intrebare, e falsa, pentru ca deja stiu ca e adevarat, nu trebuie sa o mai spui si tu!
Deci "BA" copiatorule!
Bai inteligentule, mai stii când te-am întrebat ce personalitate are unul dintre personajele din brothers conflict, si mi-ai spus iar tu m-ai întrebat ce personalitate are Uta? Deci nu mai face pe desteptul cu mine. Când eu mi-am pus poza cu Uta, tu rontaiai suzeta. Copiatorule.
=)
Cica suzeta, in fine, oricum e mai fain poza mea decat a ta!
"Ba" copiatorule!
Da...sigur. Uta nici măcar nu este prins intr-o impostaza frumoasa. La mine, firma. Hot de avatar ce esti.
Normal ca e prins, la tine sunt doar fanart-uri care in unele privinte nici nu seamana cu Uta!
Poza mea este insusi Uta pentru ca e cadru din anime!
Baaaai...eu măcar am sarmul lui Uta, trebuie sa-l pun înapoi la avatar. Semanam, perfect...si fizic si moral. Doar ca eu sunt mai nebun.
Scuteste-mă. Cu poza ta.
Daca semeni asa mult cu Uta, pune poza cu tine la profil, nu cosplay nereusit cu Uta!
Si moral, omg! Cea mai mare minciuna!
De cate ori te-ai taiat numai sa vezi daca mai ai sangele rosu?
Amuzant. Nu-mi place sa-mi arat infatisarea public. De aia nu am nici Facebook. Oricum, nu-mi pasa ce crezi tu, deci pa si pussy.
Ok, nu iti place cum arati, am inteles!
Dar raspunde la intrebare, de cate ori te-ai taiat doar sa vezi daca ai sangele rosu?
Bai, te las pe tine sa fi Uta. Dar daca ti-as spune ca te-ai certat pe Uta cu o fata? Exact inteligent ce esti...nu-s băiat. (hahahah) Si ai crezut ca sunt. Si tu ai făcut parte din testul meu psihologic.
Nu esti fata, dupa replicile" ma, bai, etc." In plus ai folosit genul masculin ( fara sa-ti dai seama)+ toate discutii despre freze de BAIETI si scris mai neglijent care e clar de baiat!
In plus nu exista fete care sa aiba umorul si nebunia care am vazut-o in tine!
Ai luat singur teapa cu replica " nu-s baiat"!
Nu te pune cu mine in chestii de logica!
Inteligentule... Sunt mai băiat ca tine, cu toate ca sunt fata.
Nu ai dreptate, pentru ca, exista si fete cu un comportament de băiat. Daca ai sta cu mine de vorba, in realitate, ai fi uimit de capacitatea mea de a folosi cuvinte baietesti. Deci "ba" sau "mă" sau ce vrei tu, inghite-ti limba ca sunt fata. P
Dovedeste!
Cum vrei sa dovedesc?
O poza, un ID de mess, skype, whatssapp, un numar de telefon, ceva sa-mi dau seama!
Sunt ciudat? Haaaaaaaa... Stiam
Macar nu ti-e rusine sa recunosti
Pai de ce sa-mi fie. Sunt un nebun ciudat satanist. Măcar sunt sincer.
Nici pe lumea cealaltă.
Venerabilul întreabă: