Sa astepti...mi-am revenit azi. Sunt unic pe TPU, asa ca ia-ti aripi si zboară copiatorule.
Aha, sigur. Mi-am recăpătat memoria. Poate vrei sa te fac chebab.
Bun, stiu ca sunt. Dar problema e ca parca ai vrut sa fi sora lui Cruci...deci cred ca nu esti gagica.
Pai de ce sa-mi fie. Sunt un nebun ciudat satanist. Măcar sunt sincer.
Am aripi, sunt ryuk! :3
Sunt light, maine te loveste masina de gunoi si mori, am death note! :3
Bau!
Eu cred ca acest " copiator" de care spui, esti TU! :/
Eu mi-am pus poza cu Uta si dupa ti-ai pus si tu!
E adevarat Zeyn, sau sa-ti apun Daisuki, sau anime( nu, anime nu-ti spun)?
Nu raspunde la intrebarea de mai sus pentru ca nu e o intrebare, e falsa, pentru ca deja stiu ca e adevarat, nu trebuie sa o mai spui si tu!
Deci "BA" copiatorule!
Bai inteligentule, mai stii când te-am întrebat ce personalitate are unul dintre personajele din brothers conflict, si mi-ai spus iar tu m-ai întrebat ce personalitate are Uta? Deci nu mai face pe desteptul cu mine. Când eu mi-am pus poza cu Uta, tu rontaiai suzeta. Copiatorule.
=)
Cica suzeta, in fine, oricum e mai fain poza mea decat a ta!
"Ba" copiatorule!
Da...sigur. Uta nici măcar nu este prins intr-o impostaza frumoasa. La mine, firma. Hot de avatar ce esti.
Normal ca e prins, la tine sunt doar fanart-uri care in unele privinte nici nu seamana cu Uta!
Poza mea este insusi Uta pentru ca e cadru din anime!
Baaaai...eu măcar am sarmul lui Uta, trebuie sa-l pun înapoi la avatar. Semanam, perfect...si fizic si moral. Doar ca eu sunt mai nebun.
Scuteste-mă. Cu poza ta.
Daca semeni asa mult cu Uta, pune poza cu tine la profil, nu cosplay nereusit cu Uta!
Si moral, omg! Cea mai mare minciuna!
De cate ori te-ai taiat numai sa vezi daca mai ai sangele rosu?
Amuzant. Nu-mi place sa-mi arat infatisarea public. De aia nu am nici Facebook. Oricum, nu-mi pasa ce crezi tu, deci pa si pussy.
Venerabilul întreabă: