anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt disperat...nu mai stiu cine sunt eu. Mi-am pierdut memoria. Sunt un om bun sau rău? Si cine sunteti voi? Va rog sa mă ajutati. Va rooog.

37 răspunsuri:
| Croampa a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok, nu iti place cum arati, am inteles!
Dar raspunde la intrebare, de cate ori te-ai taiat doar sa vezi daca ai sangele rosu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Croampa):

Bai, te las pe tine sa fi Uta. Dar daca ti-as spune ca te-ai certat pe Uta cu o fata? Exact inteligent ce esti...nu-s băiat. (hahahah) Si ai crezut ca sunt. Si tu ai făcut parte din testul meu psihologic.tongue

Nu esti fata, dupa replicile" ma, bai, etc." In plus ai folosit genul masculin ( fara sa-ti dai seama)+ toate discutii despre freze de BAIETI si scris mai neglijent care e clar de baiat!
In plus nu exista fete care sa aiba umorul si nebunia care am vazut-o in tine! big grin
Ai luat singur teapa cu replica " nu-s baiat"! rolling on the floor
Nu te pune cu mine in chestii de logica!

anonim_4396

Inteligentule... Sunt mai băiat ca tine, cu toate ca sunt fata.
Nu ai dreptate, pentru ca, exista si fete cu un comportament de băiat. Daca ai sta cu mine de vorba, in realitate, ai fi uimit de capacitatea mea de a folosi cuvinte baietesti. Deci "ba" sau "mă" sau ce vrei tu, inghite-ti limba ca sunt fata. P

Dovedeste!

anonim_4396

Cum vrei sa dovedesc?

O poza, un ID de mess, skype, whatssapp, un numar de telefon, ceva sa-mi dau seama! big grin