La intrebarile 1, 3 si 4 s-a raspuns corect deja.
Eu zic ca la 2 e imposibil sa-l depasesti pe ultimul. Daca esti in urma lui pentru a-l putea depasi inseamna ca tu esti ultimul.
Pariez ca doar un prost putea sa puna un astfel de comentariu.
P.S:Nu-i facut de mine prietenash.
- Auzii stii ceva? Daca tu crezi ca daca pui testul` asta aici si ca cineva sa iti raspunda la pateticile tale intrebari te inseli.
ti-ar raspunde doar 1-2 prosti capabili de nimic.
Si daca ma crezi ca is proasta ia baga nasu tu undeva sa vezi da sunt sau nu..Mancameai.
Mi-ai raspuns tu.Deci esti indeajuns de "proasta capabila de nimic" incat sa te jignesti singura).Du-te si joaca-te cu spiderman si lasa netul draga).
- Auzii.ia vezi tu cum vorbesti sa nu ma iau de doamna mata da?
Te bate romana grav mai...
Tu habar n-ai de capu` tau si vi pe TPU sa comentezi?)
Tu nici cover la fb nu stii sa pui)
Ai numele Mankii? Asa se zice in limbaj cocalaresc la "monkey", insemnand maimuta?
OOOO esti si Fankii? Ai da-ma dracu :O.Ai 16 ani si porti tricouri cu spiderman?)
La 7 ani purtam si eu din alea dar inteleg daca parintii nu-ti cumpara haine frumoase, ti le da pe cele de cand erai copil mic
1.locul 2
2.Depinde daca are legatura cu prima intrebare atunci 1 si daca nu are legatura si pista de alergat e in forma de cerc si ai mai multe ture tu poti sa fii primul si sa faci cu o tura in plus fata de celalalt atunci il intreci pe ultimul fiind cu o tura in plus dar..tot locul 1 esti
3. 5000
4.Maria
Ce te ataciii copiluleee)))).
Mor de ras cand vad ca te bate asa grav romana.Mai iesi afara din casa si stai cu copii din cartier de clasa a 5-a.Toata ziua stai cu fundul ala mare si paros la calculator.Nasol de tine, sincere regrete din partea mea.Ii compatimesc pe parintii tai.
Pitsiputso:*
Singura chestie interesanta la intrebarile astea ...sunt conflictele astea penibile
*desface popcornul*
1. Pe locul 2.
2.Pai inseamna ca tu esti ultimul alergator, daca incerci sa il depasesti
3. 4100
4. Maria, logic.
Auzi ma fraiere? Vrei sa imi bag ceva in gura ta? O_O..mars si suge de la doamna mata lapte ca inca vad ca nu ai trecut de stadiul de gradinita.:
)). Apropo.Ia zii? Mai iei ****? ...Ba stii ceva eu daca as fi ca tine mi-ar fi rusine sa deschid gura daa? Asa ca JET si vezi tu asa cumm mai mananci din gura. Sa ii pupi drept in cur pe parintii mei analfabetule..Mars ca de iti trag una te caci pe tine idiotule
1.Locul trei
2.Penultimul
3.5000
4.Maria
Foarte usor, nu stiu de ce se numeste testul prostului.
Acuma ti-ai schimbat numele vazand ca rad de numele tau). Acum tot rad datorita cuvantului "deep"...Stiam ca esti "deep" in gura si-n puta.Nu-i problema, nu te intrece niciuna.
Ai gura mare, se vede dar tu exersezi mult ca s-o ai asa mare.
Tu asasinezi limba romana, se vede ca habar n-ai de capu` tau si ca esti o pitipoanca nasoala.Sa te vad in groapa de gunoi, alaturi de tricoul tau cu spiderman))))))
Stii ceva eu nu plec urechea la prostiile tale. Ma pis in gura ta bai..Mai uita-te si la tine si comenteeaza de altu. Da`te dracu de antipatic ce esti.
Daca nu plecai urechea la prostiile mele nu comentai pana acum deloc.Deci se vede ca esti batuta-n cap.De unde vii? De la africani? Doar aia ce`s inculti si urati.Cred ca le semeni lor.
P.Saca dai vreun comm destept, macar scrie corect ok?
CosteaVlad întreabă:
DaciaRomania întreabă: