Te mariti la 23 cu un medic(dupa facultate devine medic dar tu esti cu el dinainte), ai 2 fete gemene cand ai 25, o sa fi educatoare, traiesti bine, nu prea multe boli, si mori la 97 de ani, sotul murind cand tu ai avea 96.
Educatoare? Ce-am facut gresit Doamne? (
Mori singur cu sobolani in pod.
Iti vei descoperii talentul de mim(am scris bine?) in cativa ani de acum.
Vei devenii cel mai cunoscut mim din lume peste 20 de ani.
Baga pufuletii in plasa din colt si cara-te de aici.
Pai....pai si *iubirea*?
Da... Ii fain cu pufuleti... Aveam o punga plina cu pufuleti, si un coleg de al nostru ii adora!
Pai mori singur, peste cateva luni iti gasesti iubirea, peste 3 ani te insori cu ea, si cu 5 ani inainte sa mori, moare ea.
Damn, what a wonderful life
Cu placere. acum da-mi pufuletii!
De ce nu a postat tot ce am scris... Iti trimit un mesaj! >
De fapt, aduceti 2. ca daca ma pun pe mine pe rug, si tu tot acolo ajungi, si ca sa fie corect, in aceeasi zi.
D-d-de ce-ce?
Eu voiam un rug ca sa facem mancare la el, tu la ce te gandeai?
Da, da, facem mancare. friptura cu carne de Conquete
Siiii cine merita omorata cu pietre?
Pufuletii i-am dat lui Dydy, asa ca vorbeste cu ea
.
Aa.Aa...
*Isi ia matura si zboara.*
Nu stiiiu.
Mad te omor! I (((
p-p-p-pufuletii mei (
Daca faceti o vraja sa fie afara 20 grade sau nu, sa ploua , deci daca faceti asta... faceti un cartof fericit
Era punga mare, va ajunge la amandoua
R-r-really? :'(
Poftim si tie
https://ecomami.files.wordpress.com/2011/04/pufuleti.jpg
Te bagam la frigider .
Mie imi convine
Faci facultatea de ce vrei tu(nu stiu la ce vrei sa dai la facultate), te mariti la 27, ai 3 baieti, te muti din tara cand baietii sunt destul de mari, iti merge totul bine, tu si sotul muriti amandoi la 78, in accident de masina(erati in drum spre copiii cand s-a bagat un dobitoc cu masina intra voastra)
Speram sa ma marit mai devreme si sa am gemene si baiat, si sa mor mai altfel , dar ma multumesc si asa.
Si acum observ ca de fapt esti o prezicatoare, nu o vrajitoare .
Tu lasa cum zice Mama Karima
sunt amandoua, doar ca, prezicatoare sunt pentru bani, vrajitoare in general
))
Pai, te casatoresti la 25 cu un foto-model, ai 3 copiii, 2 fete si 1 baiat, mori la 50 intr-un accident de masina. sotia nu se racasatoreste, copiii cresc, fetele devin cantarete iar baiatul avocat.
Doamne.....doamne...DOAMNE!
Stii mi-ai citit gindurile. chiar vreau sa am 3 copii dintre care 2 fete. si la 25 vreau sa ma casatoresc.
Poate o sa ai cariera
Masina ti-o dau cadou..eu o sa zbor cu helicopterul
Ce cariera la mine merge asa : daca trebuie sa zic ca se va intampla ceva, doar 3 din cinci se intampla
Si chiar as vrea un fotomodel...
Gata, gata. ai talent
Du-te si fa-ti cariera pina nu imbatrinesti...
Ma duc boss, ma duc
Sa nu te mai vad
monicaaa17 întreabă:
Geanin întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: