| SergiuBoss11 a întrebat:

Tocmai ce imi spunea horoscopul sa nu ma implic in certuri.De azi dimineata intr-una o tin,dar ai dracu toti ma provoaca si ma incita, toti fabulosii astia.imi urmaresc si ei horoscopullaughingsi asteapta o nealiniere de planete ca sa ma atace?sad
Nu mai spun ca era un fabulos care mi-a taiat fata in trafic si tot el ma injura dupa ce l-am claxonat. apoi s-a oprit, a deschis usa si a inceput sa ma injure si mai aprig.Am iesit la el, nu-mi mai pasa de nimic decat sa-i dau o bataie buna fabulosului ala.A inchis usa si a bagat viteza...s-a pierdut in departare

18 răspunsuri:
| SergiuBoss11 explică (pentru KillMePlease):

Asta e cea mai ciudata melodie pe care am ascultat-o.

| Mieeez666 a răspuns:

Stai, ai carnet?
Ai masina?
De cand? laughing

| LePotato a răspuns:

Revin cu EDIT mai tarziu, deocamdata nu gasesc nimic amuzant in "povestea" pe care tocmai ai expus-o

| SergiuBoss11 explică (pentru LePotato):

Ce inseamna amuzant pentru tine? cumva:"corcoduse albastre si mici in trestie"? daca da, n-ai sa mai revi cu un edit.

| Suck a răspuns:

Fabulosu? Iar zdeeanta aia mica? laughing

| SergiuBoss11 explică (pentru Suck):

Am inceput sa le spun tuturor tontalailor "fabulosu"laughing.nu mai este o singura persoana, ci o intreaga clasa sociala

| LePotato a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Ce inseamna pentru mine...inseamna, ideea e ca scopul acestei "intrebari" nu este acela de a amuza "lumea", corect?

| Suck a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Wow, ar trebui sa faca adminii o categorie pentru fabulosilaughing

Are scopul de a amuza lumea, altfel o postam pe conversatii

O...sa ma ierti atunci.

Gusturile nu se discuta. poate mie imi place o melodie si tie nuhappy, asa e si in umor.nu ii poti multumi pe toti

Absolut, insa eu n-am "discutat" acest umor...ok ma opresc.

Sorry, bafta.

L-ai discutat printr-o ironie.

Ironia nu era legata de "umorul" acestei postarilaughing

Forget it.

"Revin cu EDIT mai tarziu, deocamdata nu gasesc nimic amuzant in "povestea" pe care tocmai ai expus-o"

Pare ca m-am "luat" de umorul(care exista, multumit?) acestei *povesti* insa nu e asa #_#.

Crezi ce vrei.

Atunci e oklaughing.si eu mai spun lucruri care par a fi intr-un fel, dar nu sunt.