Da, mi-a zis o baba ca sunt satanista si ca spera sa ard in focurile iadului sau ceva de genul, doar pentru ca mi se auzea tare muzica prin casti.
Nu, insa se luase o tanti de mine in metrou ca de ce purtam negru si ca aveam castiile in urechi.
Daca iti spun ca cel mai bun prieten mi-a spus acelasi lucru ma crezi? Esti sora mea diabolika ❤❤ .
Da ce ai facut?
Da, eu si niste prieteni am fost facuti in toate felurile de un gardian de la o scoala privata pentru ca intrasem in curtea scolii si unde am apucat am facut graffiti pe pereti. Nici nu era vina noastra, scoala aia e plina de rasfatati care au venit la noi la scoala si se luau de fiecare lucru in parte, cam o meritau.
Nimic. Sunt la Coen acasa si are pe cineva in vizita, o matusa. Si de ieri femeia are ceva cu mine, acum cum m-am trezit prima am mers in bucatarie, mi-am luat o gustare din frigider, si cum stateam linistita sa mananc, vine matusasa si incepe cu balivernele ei. Am noroc ca s-a trezit Coen ca daca nu, nu mai scapam de ea.
Naspa.
Tu iti cam faci de cap in casa altcuiva
Ah da, ce mai fac idiotii aia doi?
Pai la prima cu antihristul ...chestii legate de Iisus si ca sunt impotriva religiei etc.
Si a doua cu ''am speriat pe drk'' ---nu iti spun
Pai da normal, de la cat timp ne cunoastem ar fi si normal
Coen se cearta cu matusasa iar Crowe doarme, nu are nicio treaba. Asteptam sa se trezeasca si el.
Saracul Crowe, vreti sa il treziti si pe el
Pai acolo nu e abia 5, de ce vrei sa il trezesti?
eram in statia de tramvai si trece o femeie batrana pe langa mine si se holbeaza insistent si isi face cruce, toate astea in timp ce se uita la mine de jos in sus
nu mi-a zis nimic totusi, cred. aveam casti
Deja s-a trezit si tusa, daca mai continua Coen mult cu matusasa atunci sigur se trezeste si Sam si Crowe.
cel mai bun prieten ti-a spus ca esti fiica lui satana?
si eu care nu te credeam cand mi-ai zis ca faci operatie de schimbare!
faza e ca nu stiu ce am facut
pur si simplu stateam
Ce?
Eu am zis doar cum mi-a zis femeia, ce treaba am eu?
DaciaRomania întreabă: