Atunci e ceva de cum arati, de ce nu ai intrebat-o pe femeie ce vrea? Poate vroia un autograf si nu stia cum sa iti ceara, si facandu-si cruce se gandea ce frumusete rara vede.
eu stiam ca iti faci cruce cand vezi o biserica
mie-mi convine si asa
)
Ieri eram cu o prietena la un bloc(oarecare) si iese o baba si ne intreaba *voi locuiti aici?*, noi cu o fata speriata *nu*, ea apoi *ce dragute sunteti, frumoasele de voi* ) si noi ne gandeam ca ne goneste )
Eu sunt facut satanist tot timpul fara motiv... adica de ce mi-ar zice satanist? Ca ascult death si black metal sau ca-mi desenez pentagrama lui Sebastian( Kuroshitsuji) pe mana? N-are sens...
Si mie imi zice oamenii cioara si prost, dar ieu nu-i bag in seama fiindca e prosti.
Daa.unii oameni nu gandesc ce zic. stai calma ca daca asculti ce tot zice iti pierzi timpul.
Stiu, doar ca eu doar stateam acolo cu un baton De ciocolata in gura in timp ce o ascultam pe ea iar in sinea mea radeam
Nu, dar de multe ori cand eram cu un coleg pe bus ii cere la colegu-meu locul. Deci daca nu accepti incepe sa bla, bla, bla, cand eram de varsta voastra aveam respect, si dupa iti crapa obrazul de rusine.
Intleg frate si mie imi zice lumea ca sunt nazist, adica ce motive au. Daca sa imbracat in negru cu o zwastica pe stanga, cu dreapta in sus si strigand heil hitler in timp ce ascult "final solution" la gara crezand ca sunt la auschwitz. Oamenii astia judeca cartile dupa coperta.
Era nervoasa...nu i-a mers emisiunea si trebuia sa se razbune pe cineva.una ma injura de fiecare data cand ma vede ) si nu i-am facut nimic.
Probabil dar chiar pe mine trebuia sa ma ia ca sac De box verbal?
Ai traumatizat fata
Nimic de genu...dar am dat frumos si respectuos "buna ziua" la o baba si i-a mi-a raspuns "hai salut" -_-
Nu te pune cu mintea lor ..care mai de care mai ciudata ,
Eram în staţia de autobuz şi a venit o femeie la mine să-mi dea o carte de acatiste.
DaciaRomania întreabă: