| delakpanlaa a întrebat:

Top 5 cele mai stupide intrebari de pe TPU:

5)Intrebarile care nu au sens cu categoria.Ma refer la alea in care isi cer scuze de categorie, sau chiar nu... http://www.tpu.ro/......-duminika/

4) La categoria T/A: "Hei TPU! Am facut primul meu comic! Ce parere aveti? : www.imgur.com/nu stiu ce ". Daca nu ati inteles exista categoria "Comics"

3) La categoria: "Totul despre TPU": "Hei TPU! Ma primiti si pe mine?"

2) La categoria: "Jocuri PC/Online: Intrebarile referitoare la Metin 2

1) La categoria "Dragoste si sex": Toate intrebarile

Daca nu sunteti de acord comentati!

11 răspunsuri:
| Pralină a răspuns:

COMENTEZ! Nu-ti trtebuie top 5.mergi la D/S.acolo gasesti mix-tet cu toate intrebarile din lume...

| MoonLight a răspuns:

Ai uitat de "Cine imi da si mie un cont lady popular?".

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Comentez : stupid e putin spus! straight face

| AlQaeda a răspuns:

Comentez doar pentru ca is la T/A
da asta nu inseamna ca nu's de acord laughing

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Intrebari fara noima gasesti la utilizatorul PeVladutzIldoareInDegetulMic.

| Laminin a răspuns:

Si unde voiai sa puna intrebarea cu Metin 2? La cauze nobile?

| Aislinn a răspuns:

Sunt de acord

| qLoveSmileღ a răspuns:

Comentez...

La "Jocuri PC/Online" este si Metin inclus deoarece este un jocwinking

Ce ai cu categoria "Dragoste si sex"? Cine ti-a spus ca toate intrebarile sunt stupide? Trebuie sa-i informam si pe alti in legatura ce nu stiu despre dragoste sau sex.

La categoria "Totul despre TPU" nu crezi ca are legatura pentru ca este inregistrat un nou membru in comunitatea noastra? Unde vroiai sa posteze intrebarea? In Trivia/Amuzante?

Ai cam multe greseli. happy

Pa-pa. wave

| Pajurã a răspuns:

COMENTEZ : La comics, comicurile nu sunt apreciate pentru ca : "Cine imi zice un banc ii dau fundita loz! ", " Ce parere aveti de poza asta? Arat bine, am 60 KG si 1.20 ".
So, GET A LIFE!

| DewLoWoofy a răspuns:

:]]] pai normal ca la categoria " Jocuri PC/online " sunt intrebari despre jocuri, oare nu e putin logik? de ce s'ar mai fi facut acea categorie daca nu ar fi fost intrebari referitoare la jocuri straight face Dmn rolling eyes. Sh e adv ca la dragoste sh sex sunt de toate :]] ptk e cea mai citita categoriewinking dar. eeh... unii au nevoie de ochelari :X ♥

| D4N13L a răspuns:

Eo cred ca fiecare are parerea lui eu sincer habar n'am ce e aia T/A D/S sunt nou la TPU si incerc sa aflu multe chestii dar intrebari puse unde nu isi au rostu e cam jenant si penibil.
Bye bye.