In manualul Groparilor Avansati nu apare... poate e o editie noua pentru ucenici...
Chiar ca voi sunteti cei mai glumeti. Tineti-o tot asa.Si app nu mai stiu din astea le-am uitat nu mai manelisti folosesc aceste forme
M-am **** pe mine de frica atunci cand am vazut ca ochiul de la poza ta de profil clipeste.
Cat despre bancuri de genul, toate le gasesti pe net.Go.
Dar de ce Mihai asta sa scremut sa faca ditamai poezia mare nu o facea si el mai mica, nu stia ca scolarii n-are mintea mare? oare cum sa-nvete oare saracii, copilasi. Cand tremura de oroare ca levelul nu la terminat. Ca pe Metin trebuie sa faca KK iar pe feisbus are ca prieteni ce Costica si pe Nelu.
Ce sa scremut Mihai asta sa faca ditamai poezia ca scolarii n-are minte? Scolarii nu pot sa invete ca pe calculator ei sta si pe Facebook n-are prieteni ca mitica si nelutu stau mereu pe metin sa faca KK iar levelul in minecraft trebuie doborat iar alex de la doi na terminat de borat, Tanti Nuta de deasupra sta cu se uita cu lupa, nucumva nepoatasa sa se dupa pe afara la gagici si shucareala.
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă: