Dar parintii?
"Nu pot să cred că ai fost CÂNDVA taică-meu."
Scuze
Încă mai ești, că doar am nevoie de niște bănuți...
Glumesc, tati.
NU SE POATE
*se crizează*
Ok, gata, glumesc, nu-mi pasă de bani. Totuși, am putea să vindem Dacia aia... ziceam doar.
Hmmm, te referi la Popescu din "Două loturi"?
Sa vindem Dacia? Masina aia a apartinut strabunicului tau,bunicului tau,tatalui tau si intr-o zi va ajunge la muzeu, arata putin respect, obraznico!
Ia ca m-ai enervat, te-ai spalat pe dinti azi?
Probabil, eu doar mi-am amintit numele
Și dacă o să avem un accident și Dacia va fi distrusă?
Nu...pentru că nu mai era pastă de dinți. Ai uitat să cumperi deoarece erai prea ocupat cu colecția ta de timbre. Mă faci pe mine obraznică, dar tu când mi-ai citit ultima dată o poveste înainte de culcare?
Iar gandesti negativist? Esti pedepsita, doua luni de schimbat talasul porculetzului.
...pe vremea cand nu stateai cu ochii-n TPU pana noaptea tarziu
ăhăhăăă ia d-aici
Dacă mă mai pedepsești mult s-ar putea să fug de-acasă.
Știi, în timp ce târfele de profesori dorm și eu mă chinui să învăț, mai am dreptul să arunc câte-un ochi pe-aici, nu crezi?
Si unde te-ai duce?
hm, folosirea internetului pentru cultura, scuza asta ar prinde la parinti.
Oare o să-ți pese vreodată cu adevărat? O să-ți iubești vreodată unica fiică? (scuze...îmi place drama)
Nu chiar, m-am referit la altceva În timp ce fac teme pot să stau și la calculator, 2 în 1 Și nu cred că părinților le-ar păsa prea mult de asta, deci n-am nevoie de nicio scuză
Nu stiu daca chiar unicaaa adica daca-i drama ai putea avea o geamana malefica.
aaa sau unica de la Unica, adica Amadeea, adica... daaa
În timp ce stau la calculator fac și teme*
Și geamăna aia malefică s-ar bate cu mine pentru un tip...și bineînțeles, la sfârșit el mă va alege pe mineee
Știi...nici eu nu găsesc încă o explicație pentru cât de proastă eram pe-atunci
Dar nu contează detaliile, că Alexandra tot rămâne tocilara tocilarilor
Ah,voi fi aici intotdeauna sa-ti amintesc cat de "proasta" erai pe atunci ^^
îhh, nu e contagios...
http://i.imgur.com/60lOLe7.jpg
Ce drăguț din partea ta...îmi vine să te strâng de gât
Nu e, dar oricum...de ce ți-ar păsa?! Și tu ești un mare tocilar. Așa tată, așa fiică.
Aw :3 cu placere
Heiheihei, doar pierpatrat pentru ca am ochelari in poza asta nu-nseamna sinus ca-s tocilar.
Știu, ochelarii n-au nimic de-aface cu asta. E super ok să porți ochelari, de-asta-i "uit" mereu acasă.
Nu-i corect...eu nu știu ce-i ăla sinus. Puteai folosi și tu niște triunghiuri asemenea...sau poate chiar Pitagora
Sinus e întotdeauna raportul dintre presiunea exercitată de şampania pe care am desfăcut-o la curul lui Turbox şi arccosinusul unghiului limită al distanţei dintre cur-sticlă.
Acum serios, există vreo frază pe care-am zis-o fără vreun cuvânt mai... "deplasat"?
Ham scris c mia-m amintit ș ioo
Si pe langa faptul ca ai dat cu piciorul incercarilor mele disperate, ai si stricat bunatate de efect ironic.
N-am dat cu piciorul...am dat cu pumnul. Știu că doare, nu te-ai fi așteptat să-ți fie "pătat" umorul. Cum tu ești lângă mine să-mi amintești de vechile vremuri, eu sunt aici să te enervez. Ce zici, reușesc?
Mi-ai patat umorul? Iîu, aveai pumnul murdar?
Oricat de mult ti-ar displacea sa citesti asta, nu.
Mă jucasem în noroi înainte să te lovesc.
Dar...pe tine chiar nu te enervează nimic?
S-simpatic.Sa-mi amintesti sa-ti iau o papusa barbie de sfanta Alexandra.
Presupun ca ma enerveaza, habar n-am.
Mie îmi aduci Noul Testament de sfântul Alexandru...
Nu-s acea persoană care se presupunea că aş fi (atee adică).
Şiiiiii, ce s-a mai întâmplat cu viaţa ta?˘3˘
Te-ar deranja dacă mi-aș vărsa biberonul pe tine?
Nu te enerva când îți ziceam Cely?
Nu se dă 2 pentru copiat, să fim serioşi.
Uite ce frumos e afară, e înnorat... Mă simt aşa super, parcă-i altă viaţă. Viaţa de dinapoi, pe care-am avut-o odată. :'(
Julyly2089 întreabă: