Ok, mi-a trecut nostalgia. Acu'-s într-o stare mult mai handicapată. Dar nu ştiu cui să-i mulţumesc pentru că e vineri
Alt sfârșit de săptămână... școala altfel, Turcia...o să-mi lipsești
Nah,si-asa-mi vars cafiaua oparita pe mine in (aproape) fiecare dimineata, probabil doar m-ar inviora putin biberonul tau.
Nope.
Nu esti atee? Atunci il primesti cu autograf si o poza cu Iisus in camasa cu ananasi, sorbind dintr-o nuca de cocos si evidentiindu-si swagul cu o pereche de ochelari de soare"greetings from heaven" (poti sa-i arati degetul pe facebook apropo; degetul bun).
Nimic kewl.
...tu le ai cu stilul exotic, deci e clar că nici nu ştii cu ce se mănâncă swag-ul
de fapt nici nu ştiu de ce-ţi vorbesc la persoana a 2-a, sau probabil tu eşti Iisus.
Acum sunt liberă să strănut până fac prolaps cerebral, plus că pe răţuşca ta o mai doare şi burtica.
aaaa, şi ţe-mi vei faţe dacă-ţi zic că-s atee?
youtube.com/watch?v=F2BhRde3R3k
De când bei tu cafea, hă?
Ce s-a-ntâmplat, nu-ți mai place Tedi?
Ba daaaa, dar tedi-ul fiert pe tricou nu e acelasi lucru, nu se simte efectul ala energizanttt, nicio alta bautura fiarta pe tricou nu te trezeste la fel cacafeaua fiarta pe tricou.
Dupa tine eu le am cu toate, tuu
E, iti place tie sa ma iei la pertu.
Vlei sa pup?
Ii schimb camasa cu una cu broccoli.Nimanui nu-i place broccoli.
Ai ma, da sa pup
Http://i.imgur.com/8YFCidx.jpg
Şi cu una cu avocado, pls. K?
Şiiii normal că vleeau să pupi, dar mare glijă să nu mi te îneci cu proprii-mi fulguleţi ^^
Aaaaaa, şi uite ceva relaxant, de început de săptămână: www.youtube.com/watch?v=_81nhMX2AEY
...sper din tot sufletul ca te-ai transpus in fiinta porcusorului de guineea inainte sa scrii asta
E ultima oara cand mai dau click pe un link de-al tau.
Si asta am spus si data trecuta.
Nici măcar nu vreo melodie, darămitai să fie manea..., paranoicule.
Şi vezi că te spun cătzelului de pe strada mea pe nume Marius că nu mă asculţi, buey, flocirică.
Iar porcul tău de guineea nu se compară cu al meu cel din 2008 care se pişa în cuşca papagalilor cu două mânuţe pe bară şi picioruşele răscrăcărate.
Da tocmai asta ma deranja, bai tipo care n-are suficienta imaginatie cat sa-si denumeasca pozele.
A fost cumva atat de simpatic incat ai decis sa-i pozezi picioruşele răscrăcărate si sa-ti pui imaginea la profil?
Şi ce e greşit în a-mi boteza curcile în cifre? Băi tipule care nu ştie să se emancipeze încât să-şi pună şi alte caractere în afară de litere.
Crezi că după 6 ani mai am eu poza aia? De fapt, chestia aia de la avatar nu-i nici câine, nici porc, nici elefant. Meh, te pun la încercări d-ăstea extreme în a ghici identitatea acelei chestii de la avatar?
Nimic.Arata ca esti tocilara#tuseste.
Ba ham si dălea cu numere, da nu-s la fel dă expresive mănțelegi.
Eu am una cu primul meu porcut din 2006, e o dovada a atasamentului fata de el...
Nu, nu ma cobor la nivelul tau...
E o cartita cheala.
Cine? Eu? Tocilară? Să ştii c-o iau ca pe un compliment.
Nu te cobori la nivelul meu? Îmi strici reputaţia la care am muncit mult la ea pentru a fi una bună. Vrei să ppppplâng?
Nup, nup, îi berberiţă.
Asa si trebuie, ratjusca mea desteaptaimifacisimietemalamate
Doar de fericire ca nu esti trista.
Minti, nu vrei sa recunosti c-am stiut, maturizeaza-te.
Cu siguranţăăăă, cu un 4 la mate trântit în catalog mi-ar prinde bine să te ajut şi la teme la mate doar din rotunjiri, iubyy
Eu, fericită? Cine ştie? Probabil în coşmarurile tale.
Întâi nu mai spăla berberiţa cu apă de la cişmea înainte s-o laşi la macerat, apoi îmi spui tu mie să mă maturizez.
Dwa,imi cresti nota cu 1pct, esti ca oficiul meu.
Ai noroc ca n-am timp sa visez.
Mda, mai bine o spal cu apa minerala, ai dreptate.
Eh, cum spuneam mai demult, tu eşti camaradul meu de învăţătură: http://youtu.be/B8nTbvrrfu8
Las' că ştiu eu că mă visezi că-s o hipsteriţă cosplay-ată în berberiţă alăturându-se unei orgii cu swingeri.
După s-o plimbi în lesă, K?
Stai...pot să mă transform din porcușor de guineea în om și invers?
Sărmîna.
#tema de vacanta, bifat
Bun, mi-ar fi fost greu sa explic asta.
Ne imprumuti botnita ta?
#incep sa plang
Ma duc sa ma spal.
#imi trag mucii in dus si suspin
Asta faci tu de Paşte?
j4p0n3zwl mew :XXX www.youtube.com/watch?v=9d9man-pPRE (până la 1:09 poţi respira liniştit, şi de la 1:48 la fel >:P)
Nup.
Vrei sa-ti sarut mana de Paste?
N-a fost nevoie, mi-a fost de ajuns sa citesc titlul ca sa-mi fac o imagine, somwaleza mhia.
Esti rea.
Păi dacă vrei tu...
Şi ce rezoluţie şi format a avut imaginea?
Aşa şi trebuie, arabul, egipteanul, sirianul, israelianul, iraqianul mhieu
Julyly2089 întreabă: