| Macryna a întrebat:

Tu iubesti pe ea? sau tu iubesti pe el? dar daca ea sau el te iubeste dar daca ea sau el nu te iubeste? voi iubiti pe ea? tu iubesti pe ea sau el? straight face cine a inteles ce am zis e cel mai tare pentru ca nici eu nu inteleg ce-am zis
P.S. capre si "capciuni" si zmeura big grin

Răspuns Câştigător
| Fernando9Torres a răspuns:

Da,eu iubeste shakira, ea nu iubeste mine, daca ea iubeste eu dau m...la pique daca ea nu iubeste, eu trist :( eu iubeste ea....eu am copile ea

https://www.google.ro/......ps?/search

13 răspunsuri:
| Lαrisα a răspuns:

Eu ma iubesc pe mine. big grin

| Macryna explică (pentru Lαrisα):

Egoisto! si pe miorlaila nu? miorlaila saracu mereu te-a alintat ti-a luat si lapte de capra sa te speli cu el, iti face mereu cipsuri de castraveti si mereu iti citeste scufita rosie in varianta 2014! pe el de ce nu il iubesti? de ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? laughing hai sa mergem pe marte vi? laughing)))))))))))))

| Lαrisα a răspuns (pentru Macryna):

Eu vreau pe Jupiter. laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*Se uita cu fata de WTF la intrebare* --> WTF o.o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci..numeni nu stie despre ce vorbesti rolling on the floor

Esti o ciudata rolling on the floor laughing

| Macryna explică (pentru anonim_4396):

daca nu-ti dai seama eu glumesc........asa sunt glumeata nu inseamna ca asa ma comport mereu si ca sunt o ciudata straight face

Bine fata mergem acolo pffff mereu sa facem cum vrei tu, mereu, mereu dar e frumos pe jupiter! dar totusi vacanta viitoare mergem pe marte! ok?

| Macryna explică (pentru Fernando9Torres):

In sfarsit cineva care ma intelege! rolling on the floor)))))

| Lαrisα a răspuns (pentru Macryna):

Ok. laughing

| Macryna explică (pentru anonim_4396):

Stiu asa m-am uitat si eu cand am pus intrebarea asta! rolling on the floor)))))))))

Yeeeeeeeeeeeeeeey in sfarsit faci si cum zic eu, nu-mi spune in sfarsit ai fost la psihologul ala? vai fata ce bine imi pare laughing))))))))))

| Weedier a răspuns:

Şi eu vreau la mare...