In caz ca nu ai observat pana acum, daca ai fi aruncat un ochi si peste sectiunea" Dragoste & Sex" ai fi vazut ca 40% din intrebari sunt de genul asta, ca in Romania mai gasesti si copii care la 11 ani se *** cand eu la varsta aia ma jucam cu papusile.Nici nu ma mir,serios nu e cine stie ce, deja a devenit obisnuinta.
Asta depinde si de familie ce educatie i-a dat fetitei lor si de anturaj ca hai sa fim seriosi, nu cred ca e cineva care la 11 ani sa stea cu aia de 18+ ani.Ma rog,nu ma mai lungesc, dar uite sfatul meu : nu mai sta pe "Dragoste & Sex" si totul va fi biiiiiiine, sauuuu obisnuieste-te cu ideea .
@YOUdriveMEcrazy să ştii că se poate
Când eram în clasa a5-a (la 11 ani) destule fete aveau ciclu
Eu am 13 şi nu mi-a venit, nu face pe deşteapta că se poate
Prăjiturico, măi, e pusă la mişto
1) este baiat, si are vreo 14 ani
2)intrebarea este pusa la misto, deci nu mai trebuie sa-ti faci griji
Noone e baiat si cred ca are mai mult de 11 ani si intrebarea era pusa la katerinka
@Jelli, se numeşte Promisiunea.
Ai putea să te uiţi mai recent peste răspunsurile mele să vezi că le-am corectat, scriu cu literă mare şi cu punct (.), plus că mi-am corectat şi numele, dacă poţi observa.
Eu am 14 ani și încă mă uit la desene animate.
Oricum întrebarea e pusă la mișto.
Paște fericit!
Noi santem campioni la asa ceva. Romania este tara cu cele mai multe mame minore din Europa... doar trebuie sa fim si noi p primul loc la ceva, nu?
@YOUdriveMEcrazy poti avea ciclu la 11 ani. Mie mi-a venit la 10. Depinde de fiecare organism de cat de dezvoltat este. Am o prietena careia i`a venit de la 9. Deci, nu e imposibil asta.
Acum, cat despre intrebare, in Romania poti sa te astepti la orice. Nu ma mai mira nimic. Acum na, posibil sa fie pusa si intrebarea doar asa, la baza; da` nu pot sti eu ca nu`s mama omida si nu imi dau cu presupusul.
Julyly2089 întreabă: