| คภ๔гє a întrebat:

Ultimele stiri ale vremii pe PRO TV! In Ungaria : cer senin In Bulgaria : cer noros In Romania : cer mancare laughing big grin

Răspuns Câştigător
| Musique a răspuns:

Și zici că nu nu mănânci shaorma aia?

12 răspunsuri:
| XxTerrorxX2 a răspuns:

Alt plagiator rolling eyes

| Pricked a răspuns (pentru XxTerrorxX2):

Dudă, tu aşa ţii T/A-ul în viaţă? Autoproclamându-te judecător?

Până şi pişatul ăsta de glumă e mai amuzant decât răspunsurile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E veche...

| NOBODY a răspuns (pentru Pricked):

T/A ținut în viață? Poate doar natura lui îl mai ține în viață. Cu toate că și-a aceasta e deplorabilă.

Glumele de pișat de aici, chiar sunt de pișat.

| Pricked a răspuns (pentru NOBODY):

Http://postimg.org/image/e2kk584r1/

Măcar pişat să fie.
Da' să nu vină smintiţi dintr-ăştia să se dea drept eroi ai T/A-ului, c-aşa pişatul devine căcat. Şi e mult mai lamentabil.

| XxTerrorxX2 a răspuns (pentru Pricked):

De ce ma ataci? Eu ce ti-am facut?
Gluma asta a mai fost spusa de 1.000 de ori,din cate stiu exista libertate de exprimare,, sau gresesc?
Am spus ca o sa incerc sa tin T/A-ul ''in viata'', adica sa pun intrebari si sa intru mai des.
In loc sa comentezi la commenturile mele, ceea ce nu ne ajuta pe niciunul, ar fi mai bine sa nu ne mai certam intre noi si sa tinem T/A in viata.Cred ca daca ne certam ca prostii nu o sa rezolvam nimic.Stii tu proverbul ala...''Cand sunt doi puterea creste'' happy
Imi pare rau daca te-am jignit cu ceva

Si inca ceva! Nu m-am dat erou, chiar imi pare rau daca crezi asta despre mine. Poate m-ai inteles gresit. Eu chiar nu vreau sa moara T/A-ul. Plus ca, recunoaste, ce fel de intrebare este asta? Daca cineva vine cu ceva, sa fie macar original

Îs fată, mă. Nu mă lua aşa tare, că mă intimidez.

| NOBODY a răspuns (pentru XxTerrorxX2):

A ține T/A în viață nu înseamnă a pune întrebări cât mai des și de a da răspunsuri, dacă acestea sunt idioate... A ține T/A în viață înseamnă a fi amuzant și trivial, nu?

Just saying, *flies away*.

A...iarta-ma :

| XxTerrorxX2 a răspuns (pentru NOBODY):

E adevarat, dar zi sincer acum: a fost amuzanta gluma asta? eu am simtit nevoia sa zic ceva deoarece este fumata gluma si nu are niciun rost

Eroule, dacă arunci în stânga şi-n dreapta cu păreri de rău doar pentru greşeli minore şi nesemnificative, vei fi călcat în picioare.

http://uproxx.files.wordpress.com/2013/04/cersei-smile.gif?w=650