Pai, personajul tau se poate asigura de situatie alergand la locul cu pricina, poate mai ade vreun tipat. Poate cauta mai mult timp alti oameni, poate chiar sa ii aintalneasca si sa "repuna pe picioare" pamantul distrus. Sau, cuprinsde iluzii traieste singur pana la sfarsitul vietii, ori gaseste fata si traiesc impreuna. Mai e si cazul in care se sinucide pentru ca nu poate face fata singuratatii. Nu pot da un raspuns, depinde de felul in care vrei sa fie povestea ta
Groapa respectiva e plina cu perne.
Fă alta și pune țepi jos.
O voi face si voi sari in ea doar daca vei sari tu prima.
Sărim împreună ținându-ne de mânuță?
Desigur.
Am zis ca am luat apa cu mine dar totusi nu am avut nevoie. Creierul, orannul genital si limba mi-au fost scoase din corp si bagate intr-un robot, deci eram robot, iar hrana si lichidele ce le consumam erau distruse de o raza(Raza DSKTRBXSMTR) ce era capabila sa distruga orice.
Eu n-am citit tot...în fine.Să vedem... populația umană s-a redus la 0 deoarece tu fiind băiat iar ea, ultima fată de pe pământ a murit în lavă nu mai aveai cu cine să faci copii, deci tu fiind ultimul, vei muri.
Și care e ultima fată de pe Pământ?
"apoi a aparut ea(ultima fata de pe pamant), stateam trist pe o roca gigantica, a venit la mine, a fost superextaziata ca a intalnit pe cineva dupa atata timp, a incercat sa faca conversatie cu mine dar eu nu am putut sa cred ca e reala, credeam ca mintea imi joaca feste, ea a plecat, m-am gandit serios si am inceput sa vad ca e chiar reala dar totusi ea fugise de mine, iar din neatentie cred ca a cazut intr-un rau de lava."
O, da, nu pe tine trebuia să te întreb.
Mă ierți?
E cam slaba povestea nu? Inca am creierul parca amortit, ieri am ascultat melodii rap(C.T.C, Harp Cord, 2012) timp de vreo 5 ore.
Take it easy homie
http://www.youtube.com/watch?v=BuMQCLCZxIU
Relax,dude.
No problem.
Nu pot dezvalui asta din cauza faptului ca e doar un episod pilot iar eu nu vreau sa dezvalui numele actritei deoarece a avut o prestatie slaba iar in episodul 1 va fi inlocuita si in serie va exista o distributi mai variata(extraterestri, roboti si poate chiar alti oameni).
Deci supravietuieste cinci ani intr-o asemenea lume, si brusc devine neatenta si cade intr-un rau de lava?
Nu prea e credibil... Dupa ce te-ai obisnuit sa supravietuiesti, aproape nimic nu te mai poate omora.
E un episod pilot. Seria va fi mai buna. Am scris chestia asta cand aveam creierul un pic amortit, ieri am ascultat rap(C.TC, Haarp Cord, 2012) timp de 5 ore, fara pauza.
Aha...
Pai, lasand asta la o parte, ideea de baza e foarte buna.
Dezmorteste-ti creierul si continua!
Se omoară și el pentru că dacă femeia s-a aruncat, logica e următoarea: nu mai poate să facă copii. Și populația va rămâne 0 ca și celelalte planete din galaxie *_*