anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ultimii supravietuitori ai omeniri(aceste evenimente se petrec dupa apocalipsa din 23 august):
Mi-am sapat o groapa cu adancimea de 100m in pamant, in ea am bagat un urias sicriu de titan(era de fapt un buncar dar avea forma ce aducea a sicriu) umplut cu provizii de hrana, bauturi alcoolice, apa, trusa medicala, un generator de energie solara artificiala, plante(pentru a avea aer) si tehnologie moderna de ultima generatie. M-am bagat in el, am stat acolo timp de 5 ani, desi imi era teribil de frica sa ies la suprafata totusi am facut-o intr-un final, am cutreierat intreg pamantul dar nu am gasit nicio vietate, apoi a aparut ea(ultima fata de pe pamant), stateam trist pe o roca gigantica, a venit la mine, a fost superextaziata ca a intalnit pe cineva dupa atata timp, a incercat sa faca conversatie cu mine dar eu nu am putut sa cred ca e reala, credeam ca mintea imi joaca feste, ea a plecat, m-am gandit serios si am inceput sa vad ca e chiar reala dar totusi ea fugise de mine, iar din neatentie cred ca a cazut intr-un rau de lava.
The end?
Cum credeti ca s-a sfarsit aceasta poveste?

Răspuns Câştigător
| iamdark a răspuns:

Pai, personajul tau se poate asigura de situatie alergand la locul cu pricina, poate mai ade vreun tipat. Poate cauta mai mult timp alti oameni, poate chiar sa ii aintalneasca si sa "repuna pe picioare" pamantul distrus. Sau, cuprinsde iluzii traieste singur pana la sfarsitul vietii, ori gaseste fata si traiesc impreuna. Mai e si cazul in care se sinucide pentru ca nu poate face fata singuratatii. Nu pot da un raspuns, depinde de felul in care vrei sa fie povestea ta tongue

24 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Timp de 5 ani fără să faci duș, sau să te ștergi după ce te caci...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru єχcєєℓ):

Am zis ca am luat apa cu mine dar totusi nu am avut nevoie. Creierul, orannul genital si limba mi-au fost scoase din corp si bagate intr-un robot, deci eram robot, iar hrana si lichidele ce le consumam erau distruse de o raza(Raza DSKTRBXSMTR) ce era capabila sa distruga orice.

| єχcєєℓ a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu n-am citit tot...în fine.Să vedem... populația umană s-a redus la 0 deoarece tu fiind băiat iar ea, ultima fată de pe pământ a murit în lavă nu mai aveai cu cine să faci copii, deci tu fiind ultimul, vei muri.

| david1234567890 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Și care e ultima fată de pe Pământ?

| єχcєєℓ a răspuns (pentru david1234567890):

"apoi a aparut ea(ultima fata de pe pamant), stateam trist pe o roca gigantica, a venit la mine, a fost superextaziata ca a intalnit pe cineva dupa atata timp, a incercat sa faca conversatie cu mine dar eu nu am putut sa cred ca e reala, credeam ca mintea imi joaca feste, ea a plecat, m-am gandit serios si am inceput sa vad ca e chiar reala dar totusi ea fugise de mine, iar din neatentie cred ca a cazut intr-un rau de lava."

| david1234567890 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

O, da, nu pe tine trebuia să te întreb.
Mă ierți?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru єχcєєℓ):

E cam slaba povestea nu? Inca am creierul parca amortit, ieri am ascultat melodii rap(C.T.C, Harp Cord, 2012) timp de vreo 5 ore.

| єχcєєℓ a răspuns (pentru anonim_4396):

Take it easy homie
http://www.youtube.com/watch?v=BuMQCLCZxIU

Relax,dude.

| єχcєєℓ a răspuns (pentru david1234567890):

No problem.

| Musique a răspuns:

Sper să cazi în groapa aia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Musique):

Groapa respectiva e plina cu perne.

| Musique a răspuns (pentru anonim_4396):

Fă alta și pune țepi jos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru david1234567890):

Nu pot dezvalui asta din cauza faptului ca e doar un episod pilot iar eu nu vreau sa dezvalui numele actritei deoarece a avut o prestatie slaba iar in episodul 1 va fi inlocuita si in serie va exista o distributi mai variata(extraterestri, roboti si poate chiar alti oameni).

anonim_4396

O voi face si voi sari in ea doar daca vei sari tu prima.

| Musique a răspuns (pentru anonim_4396):

Sărim împreună ținându-ne de mânuță?

| AtsukoKure a răspuns:

Epic endhappy.

| Killeramaster a răspuns:

Se omoară și el pentru că dacă femeia s-a aruncat, logica e următoarea: nu mai poate să facă copii. Și populația va rămâne 0 ca și celelalte planete din galaxie *_*

anonim_4396

Desigur.

| Neverwas a răspuns:

Deci supravietuieste cinci ani intr-o asemenea lume, si brusc devine neatenta si cade intr-un rau de lava?
Nu prea e credibil... Dupa ce te-ai obisnuit sa supravietuiesti, aproape nimic nu te mai poate omora.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Neverwas):

E un episod pilot. Seria va fi mai buna. Am scris chestia asta cand aveam creierul un pic amortit, ieri am ascultat rap(C.TC, Haarp Cord, 2012) timp de 5 ore, fara pauza.

| Neverwas a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha...
Pai, lasand asta la o parte, ideea de baza e foarte buna.
Dezmorteste-ti creierul si continua!

| suităr a răspuns:

Premiu cine a citit-o toata *-*

| zurick a răspuns:

Ai sarit cu ea in lava extrateresta

| LordBolton a răspuns:

Ai mancat o ciocolata.