anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un om împinge o mașină. În momentul în care ajunge la un hotel, dă faliment (cel care împingea mașina, a pierdut toate bunurile din posesia lui+ toți banii). De ce?

Rog pe cei care știu răspunsul enigmei deja(din altă parte, să nu strice jocul).
Aveți voie să puneți întrebări la care să pot răspunde cu Da, Nu, sau Irelevant.

Răspuns Câştigător
| AinştainIsBack a răspuns:

Juca Monopoly. Sunt sigur, pentru ca ieri am jucat cu niste prieteni si asta mi s-a intamplat mie.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa aruncat in sant cel care conducea si a luat-o la fuga, ala care impingea masina se uita in jos si nu si-a dat seama ca a plecat.

| Omulambitious a răspuns:

Nemaintrand demult pe TPU; si, vazand intrebarea asta ca fiind prima, ma gandesc ca, raspunsul, ar fi: l-a mancat o femeie de bani sau ceva de genu'? Este puppy dog eyes?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel care împingea mașina era proprietarul hotelului?

| Neverwas a răspuns:

L-au jefuit pisicornii?

| Oleg20 a răspuns:

Pentru că a cheltuit toţi banii pe mîncare pentru a avea energie. happy

| SmokeyEye a răspuns (pentru AinştainIsBack):

Da.

Nu aveai cum să îți dai seama atât de repede, fără să pui nicio întrebare. Ai trișat.

| KobraXS a răspuns:

Deoarece masina loveste hotelul si omul acela e obligat sa plateasca despagubiri

Sunt foarte rare jocurile Monopoly originale cu pioni de metal( pantof, palarie, masinuta...) nu cred ca ai jocul, eventual varianta virtuala. Anyway...merci ca ai stricat jocul, da, impingea o masinuta de jucarie pe tabla de joc si a dat faliment cand a trebuit sa plateasca chiria.

| AinştainIsBack a răspuns (pentru SmokeyEye):

Nu eu aveam jocul, ci un baiat. Am jucat asta la majoratul lui.

Da, sigur, la 18 ani, ca băiat, tot ce vrei e să te joci jocuri de societate, cumințel, la masă, cu copii de 12-14 ani.

| AinştainIsBack a răspuns (pentru SmokeyEye):

Cine zice ca am 12-14 ani?