Daca-i asa, cei care munceau, sa admitem, au alibi, s-au vazut unii pe altii, la treaba, singura persoana care nu a fost vazuta, pentru ca, cica, dormea, era sotia...este o rezolvare si asta, nu?
A luat FURADAN.Stii povestea...La baie, a luat, a cazut, si-a spart capul. s. a. s. a.
pa, pa.
Sotia ca a mintit in legatura cu tot: bucatarul nu gateste micul dejun noaptea, gradinarul se duce si el la casa lui, menajera se intorcea pe partea cealalta a patului iar majordomul.geamuri?
Sotia nebuna! Aveti grija cu cine va casatoriti!
Bucatarul.pentru ca facea micul dejun si era noapte.Trebuia sa fie facut dimineata...nu stiu sa ne spui si noua cine a facut crima
Nimeni nu a reusit sa rezolve misterul de aceea va intreb pe voi.Sigur ca bucatarul nu avea de ce sa faca micul dejun noaptea, iar majordomul de ce sa spele el geamurile cand aveau menajera?
Si de ce s-au apucat sa trebaluiasca noaptea?
Si sotia de ce era singura care dormea?
Toata lumea! Au complotat impreuna. Cum sa faca bucatarul micul dejun seara? se raceste pana dimineata. Gradinarul nu poate sa unde plantele pe intuneric. Cine e nebun sa faca curatenie si sa spele geamurile noapte? Sotia cred ca l.ar fi auzit cand s. a ridicat din pat. Trebuire facuta autopsia. O fac eu. Vreau sa fiu medic legist. Sau poate a facut infarct.
DaciaRomania întreabă: