Era de fapt postata pentru doi baieti care imi raspunsesera la o alta intrebare. Imi cer scuze ca ti-am rapit din timp ca sa citesti povestea.
Ca sa fie si o intrebare aici- Cu atata tehnologie in viata noastra credeti ca se va ajunge sa sa programeze si inima?
Eu sunt curios cine e 'desteptul' care a mutat-o la T/A.
Nu mai conteaza cine a mutat-o. Conteaza ca macar 2 persoane au citit-o. Mie personal mi-a placut.
Cred ca mai corect era sa nu o postez deloc. Dar la cate intrebari aiurea sunt pe aici, m-am gandit ca o poveste o sa mai aduca zambetul pe buze cuiva.
Nu mai fi asa de curios.Ai grija ce si unde postezi.O seara buna.
O seara buna si tie si scuza-ma inca o data pentru timpul pierdut citind povestea. Si o"inima" e ceea ce nicio tehnologie nu poate sa programeze, nimeni nu poate programa sentimentele unui om. Multumesc pentru raspuns.
'Ai grija ce si unde postezi'. Poti fi mai clar? Daca nu cer prea mult.
Da.Trebuie sa invatam sa respectam un regulament.Sa nu mai postam la intamplare.Numai asa ne respectam unii pe altii.Numai bine.
Foarte bine. Daca trebuie sa invatati sa respectati un regulament, asa sa faceti. Eu am invatat mai de mult, deci nu mai trebuie sa invat ce stiu deja. Numai bine si tie.
Era de fapt o poveste despre dragoste...Doar ca nu m-am gandit si la o intrebare. Si nu-mi place sa va certati degeaba. Eu am gresit, mi-am cerut scuze.
O seara frumoasa la amandoi.
Eu nu ma cert cu nimeni, doar comunic ceva.Pentru cine vrea sa inteleaga.Mult noroc.
RaulX10 întreabă:
DaciaRomania întreabă: