| Seducatorul a întrebat:

Un vis aproape normal:Azi dimineata pe la 12 noaptea m-am trezit uscat leaorca de traspiratie, o voce exterioara din interiorul sufletului meu spunandu-mi sa indrept privirea spre Oceanul Pacific sa privesc Marea Migratie de Sirene imbracate sumar cu privirea atintita spre constelatia Carul Mare slefuind o piatra lichida pe marginile de arahmita.Ce vrea sa-nsemne? Se mai vinde bere la dozator?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu la fel, chiar se auzea linistea noptii prin razele soarelui.Un tropait puternic de melc, m-a trezit chiar cand evitam luand in brate un copac.Se pare ca somnambulismul are legatura cu oscilatia preturilor la shaorme, la pizza xxL si XXX.
In concluzie, nici soarecii nu mai dau gauri in pereti cum o faceau o data!

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nee, berea s-a demodat, dăă smug
Se vinde pălincă la dozator.

| Sava_Cristi_1999 a răspuns:

Creierul îsi face fel de fel de iluzi cu lucruri pe care poate le ai vazut sau nu. Funda big grin

| alexSMK44 a răspuns:

Da da bereeee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea să însemne că toate întrebările de la această categorie n-au nici un pic de haz.

| Unstopable a răspuns:

Cred ca ar trebui sa faci o vizita de urgenta la psiholog... si da, inca se vinde bere la dozator, dar nu la spital big grin

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ce real, sincer te invidiez!

| zurick a răspuns:

Iti arata cum ai aparut tu.
Ce-i asa greu de crezut?

| lc13cm3 a răspuns:

...

| OnuOnulică a răspuns:

De ce sunt singurul care gândește pe aici. o.O?

| Chamberlin a răspuns:

Trebuia sa te culci la loc happy

| Seducatorul explică (pentru OnuOnulică):

Esti mai special.

| OnuOnulică a răspuns (pentru Seducatorul):

Posibil și asta. laughing

| VeldroN a răspuns:

Berea este boala mea, VeldroN moare dupa ea, sirena m-a excitat si pe mine mam **** laughing laughing
Place poezia?

| Nuttelina a răspuns:

Uscat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi pasa.