| Parintele a întrebat:

Unde as putea face operatie pentru micsorarea penisului?

Răspuns Câştigător
| GreenSky a răspuns:

Aoleuu no god... dar chiar asa mare o ai?

42 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

laughing... la spital

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Așa mari probleme ai?
Trebuie să mergi la o secție de urologie, cei de acolo îți vor da verdictul ce este de făcut și cum, asta numai dacă este cazul.
Pa, pa.

| Annitu a răspuns:

laughinglaughinglaughinglaughing...cred ca glumestilaughing...

rolling on the floor

| Parintele explică:

Trebuie s-o fac ca am probleme cu fetele.sad

| alexa a răspuns:

Aqlo unde o faci si pentru marirewinkingwinkingwinking
dar d c nu te bucuri k. l ai mare in loc sa. l tai saraculsad
alti si.ar dori marime mai mare si tu...
hm...ciudatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te lauda nimeni, te lauzi singur

| moonY a răspuns:

cauta'l pe dr.ciomu (are un cabinet particular)
asa. te duci acolo, el ti'l taie si tu il scoti aici la licitatie.

| Parintele explică:

Ce cata, esti invidios? daca ai fi in pielea mea.nu ai mai vb asa...

| selef a răspuns:

Pe calea ferata.

pupimik
| pupimik a răspuns:

laughing rolling on the floor

| ellai a răspuns:

Ce chestie laughing majoritatea vor sa si-o mareasca, u esti un fenomen tongue

| andreea_8479 a răspuns:

Poate chiar u te confrunti cu problema asta...da.ar fi trebuie sa iit dai seama d la inceput k vor incepe tot felul de discutii km ar fi

uite mah asta vrea sa si l micsoreze ce n ar da alti sa si l mareasca... c se mai lauda
ar trebuie de la inceput sa fi dispus sa auzi tot felul de opinii
cauta un doctor bun. operatia cred ca este destul de costisitoare. c pot sa spun...bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No god? e o poveste, cu niste studente la medicina, si un baiat in situatia ta.rezolvarea ar fi cam asa.; domnu doctor de ce sa-i taiem penisul? nu putem sa-i lungim un pic picioarele? fericitule. din lung poti scurt, dar invers e mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La tamplarie..cu fierastarul smugsmug rolling on the floor laughing

mlm
| mlm a răspuns:

Decit sa suferi atat mai bine leag-o de genunchiwinking, sau vrei sa ne sperii cu dimensiunea tarolling on the floor

| Parintele explică:

Da sunt vreo 3-4 cm in plussad

| anonim a răspuns:

No god, pune si tu prosopul drept limita de cursa.rolling on the floor
si apropo, stii tu cum se spune, de lunga poa'sa fie cat de scurta, de groasa sa nu fie prea subtire.rolling on the floor

| Ea a răspuns:

Pe creierwinking

| anonim a răspuns:

No god, abia acum imi dau eu seama de ce te ingalbeneai tu cand vedeai o fata frumoasa.tot sangele ''zburda'' catre penisul tau, si ramaneai fara.rolling on the floor

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din pacate nu prea exista astfel de interventii chirurgicale care sa pastreze capacitatea de erectie. Ceea ce ai tu e un mare handicap, practic esti condamnat la singuratate si imi pare foarte rau de tine. S-ar putea sa-ti gasesti la un moment dat o femeie pe masura ta, eventual una care a nascut de mai multe ori. E groaznica starea ta, imi pare rau...

| JustMeFlory a răspuns:

Poi vino la mine acasa.am in dotare un topor! numai bun pentru micsoratdevil laughing

| alexxx_3182 a răspuns:

La macelarie sau poate la abatorlaughing

| Parintele explică:

Flory, ma inviti la tine ca sa ma nenorocesti? ...si eu care speram la altceva.credeam ca esti pe masura meahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La medic.happy

| anonim a răspuns:

@no god, ceva pe masura ta? stai sa ma gandesc putin..., cauta pe la o herghelie, acolo vei gasi cu siguranta.rolling on the floor

lolita
| lolita a răspuns:

M-ai lasat fara cuvinte, asta era ultimul lucru la care ma asteptam.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Chiar esti in disperare de cauza? Terente, ce a facut la vremea lui? Ia, informeaza-te! Nu exista problema care sa nu aiba cel putin o solutielaughing

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Lasa prostiile... exact cum a spus cineva aici, si am mai scris si eu mai demult,, folosesti un prosopel, si maxima tandrete pentru lubrifiere optima, si alternezi pozitiile, pana cand e si ea satisfacuta! Suuccess!

| remus a răspuns:

cauta-l pe medicul ciomu, reusita sigura si gratuita, bafta, comunica-ne rezultatul...

| bibitza a răspuns:

Doooammnee... vorbesti serios?/batting eyelashes