Aqlo unde o faci si pentru marire
dar d c nu te bucuri k. l ai mare in loc sa. l tai saracul
alti si.ar dori marime mai mare si tu...
hm...ciudat
cauta'l pe dr.ciomu (are un cabinet particular)
asa. te duci acolo, el ti'l taie si tu il scoti aici la licitatie.
Poate chiar u te confrunti cu problema asta...da.ar fi trebuie sa iit dai seama d la inceput k vor incepe tot felul de discutii km ar fi
uite mah asta vrea sa si l micsoreze ce n ar da alti sa si l mareasca... c se mai lauda
ar trebuie de la inceput sa fi dispus sa auzi tot felul de opinii
cauta un doctor bun. operatia cred ca este destul de costisitoare. c pot sa spun...bafta
Decit sa suferi atat mai bine leag-o de genunchi, sau vrei sa ne sperii cu dimensiunea ta
No god, pune si tu prosopul drept limita de cursa.
si apropo, stii tu cum se spune, de lunga poa'sa fie cat de scurta, de groasa sa nu fie prea subtire.
No god, abia acum imi dau eu seama de ce te ingalbeneai tu cand vedeai o fata frumoasa.tot sangele ''zburda'' catre penisul tau, si ramaneai fara.
Din pacate nu prea exista astfel de interventii chirurgicale care sa pastreze capacitatea de erectie. Ceea ce ai tu e un mare handicap, practic esti condamnat la singuratate si imi pare foarte rau de tine. S-ar putea sa-ti gasesti la un moment dat o femeie pe masura ta, eventual una care a nascut de mai multe ori. E groaznica starea ta, imi pare rau...
Flory, ma inviti la tine ca sa ma nenorocesti? ...si eu care speram la altceva.credeam ca esti pe masura mea
@no god, ceva pe masura ta? stai sa ma gandesc putin..., cauta pe la o herghelie, acolo vei gasi cu siguranta.
Chiar esti in disperare de cauza? Terente, ce a facut la vremea lui? Ia, informeaza-te! Nu exista problema care sa nu aiba cel putin o solutie
Lasa prostiile... exact cum a spus cineva aici, si am mai scris si eu mai demult,, folosesti un prosopel, si maxima tandrete pentru lubrifiere optima, si alternezi pozitiile, pana cand e si ea satisfacuta! Suuccess!
cauta-l pe medicul ciomu, reusita sigura si gratuita, bafta, comunica-ne rezultatul...
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: