)))
altii n-au deloc si tu vrei sa skapi
era un banc:
Abdul este indragostit de o femeie. Dar aceasta nu prea ii placea de el ca ii caum
urat, dar ii placea ca are bani! Intr-o zi Abdul ii zice :
-Abdul iubeste, Abdul vrea casatoreste!
Romanca ii zice : Daca vrei sa te casatoreti cu mine imi indeplinesti 3 dorinte!
Nevrand sa se casatoreasca cu el ii zice: Adu-mi cel mai mare diamant din lume!
Sta Abdul 2 zile dupa care vine la ea cu ditamai diamantul.
Abdul iubeste, Abdul adus diamant!
Uimita femeie ii zice : Vreau sa imi cumperi cel mai mare iacht din lume si sa ma plimbi noaptea cu el!
Dupa o saptamana, vine Abdul cu cel mai mare iacht si o plimba noaptea! Romanca, ii spune ultima pedeapsa :
Vreau sa ai penisul de 30 de cm daca vrei sa ne casatorim!
Sta Abdul, se gandeste si ii spune : Abdul iubeste, Abdul mai taie!
cam asa esti si tu
ei nu-i nimic...
eu zic sa incerci la spital
Si totusi...
Daca stam sa ne gandim un pic... poate chiar e rau?
Ia puneti-va voi dragi baieti... puneti-va in pielea lui
Parinte aceasta interventie chirurgicala o puteti face si dv acasa Materiale necesare inceperii operatiei propriu-zise : un ciocan ( pentru a anestezia pe doamnu "Gogu" care e prea mare si neastamparat ), se da cu ciocanu in cap lu` Gogu , 2. o lama pentru a taia si a ajunge la marimea dorita de dv 3. un cui pentru a da din nou gaurile necasare ( pentru pipi; pentru necesitatea fiziologica), 5. spirt din belsug pentru dezinfectare ca sa nu puroieze 6. o rola de pansament Si gata interventia stimate domn
Eu cre3d ca tu faci misto.sigur nu esti preot... sub poza aia este altcineva care pune intrebarile astea stupide...iar daca esti intr-adevar preot e grav!
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: