| Kazimir a întrebat:

Ups...

Da, stim ca avem o problema si lucram sa o remediem. Am putea veni cu tot felul de scuze, insa explicatia e simpla: suntem in momentul in care traficul depaseste capacitatile hardware.

Lucram la aceasta problema.
Ne cerem scuze pentru toate inconvenientele.

Adevărat?

19 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

*îşi pune ochelari de tocilar*
-Nu, nu, nu...totul este o minciună. Trebuie să părăsim planeta.Nu vă faceţi griji, am rezerve de bere si jointuri în buzunarul din spate al chiloţilor.Asiguraţi-vă că nu mă aşez în fund şi că nu mănânc fasole...

| Musique a răspuns:

Si-au luat concediu, nu-i crede oh go on

| DaVà a răspuns:

Asa ne arata ei ca TPU e praf si ca nu-s capabili sa mentina un trafic mare fiindca n-au bani sa plateasca un host care sa suporte un trafic mai mare pe serverul lorstraight face

| MâţulMov a răspuns:

Nu, ei nu lucreaza la problema, e se joaca solitare...

| Arthur a răspuns:

Tot aşa răspund şi eu şefului câte odată.

| EvangelineDS a răspuns (pentru Arthur):

Si nu ti-a facut nimic pana acum?laughing

| Foxie2 a răspuns:

Ups...

Da, stiu aveti o problema si Nu lucrati ca sa o remediati. Veniti cu tot felul de scuze, cand explicatia e simpla: sunteti in momentul in care va este foarte lene.

Lucrati la aceasta problema.
Ne cerem scuze (parca nu veneam cu scuzele) pentru toate inconvenientele.

si daca-i injuri...deodata revine capacitatea hardware si te suspendeaza.

| AnneBre a răspuns:

Mda...păţesc asta de circa 3 ori pe zi.

| JeSa a răspuns:

E adevarat, ca reuseste sa (te) scoata din nervi cateodata...

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Mihaela/Desktop/nervi.pdf

| Kazimir explică (pentru JeSa):

Mai dați mulți poze care le aveți în calculator?

| JeSa a răspuns (pentru Kazimir):

Am atasat ceea ce-am crezut de cuviinta, strict la subiect. Insa eu pe tine nu te-am priceput, si sa ma scuzi, te rog, fa-ma sa pricep: reactia ta se datoreaza faptului ca nu mi-ai priceput raspunsul si / sau poza, sau de unde atat lipsa de flexibilitate / umor? Vrei sa facem o filozofie din asta? laughing

| Kazimir explică (pentru JeSa):

Nu ai nicio șansă să devii deșteaptă... Ca să ne arăți o poză TREBUIE să o postezi pe un site gen imgur, imgshack. NU putem vedea ce ai în propriul PC! Ai priceput?

| JeSa a răspuns (pentru Kazimir):

Wai, Kazimir draga, si eu care credeam ca mi-ai priceput stangacia in ale tehnologiei, dand dovada de cooperare / istetime.
Mda... tongue vina mea, data care vine, am sa fiu mai atenta ce dau, si ce nu happy

Oricum, asa ca fapt de vers... nu am nici Microsoft nou instalat, si nu prea vad cu ce sa o deschid, daca nu am nici power point.

| Gandăr a răspuns:

De fapt adevărul e...

Ups...

Ne cerem scuze dar chiar avem mulţi pe cap. Nu vrem să ne mai oboseşti şi tu. Vino mai târziu când o să avem chef de tine.

Ne prefacem că lucrăm a această problemă.
Chiar nu ne pasă pentru toate inconvenienţele.

Răspuns utilizator avertizat
| CioCĂlătiCăăă a răspuns:

"Da"...
La fel ca chestia asta:http://i.imgur.com/VEDEj.png

| Pufi1999 a răspuns (pentru CioCĂlătiCăăă):

Da-mi 300 de milioane de euro ca ai publicat ceva cu mine. Uite acolo jos... scrie Pufi1999 si mai e si poza mea. Pentru aceasta insulta cu injurii calomnioase amenda se dubleaza o data si inca o data.

| ady123 a răspuns:

Eu si asa am probleme cu stresul si cand vad asta cu Ups bla bla bla hardware in vine sa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha, si tocmai cand am intrat si eu putin pe internet, ciudat, azi dimineata nu mi-a iesit nici o pisica neagra si moarta prin fata.Sau poate nu am vazut-o eu *-)?