Să înţeleg că îţi plac liceele unde profesorii nici nu apucă să intre bine în clasă şi priemsc un pumn/picior în faţă/burtă etc. Asta demonstrează că violenţa ta este la un nivel ridicat. Trist Trist...
Nu e trist Sa vezi cand se bat la mine in clasa 2 ca se face ring d-ala oficial
, toti facem un zid in jurul lor si-i incurajam iar cine vrea sa-i despart este aruncat de langa noi pana se bat
Sa inteleg ca exissta astfel de profesori? Care iau bataie de la elevi in mod regulat?
Ciudat, aia nu mai sunt profesori.
Nu, de ce crezi ca am pus-o la conversatii? E pur si simplu copnversatie, nu e troll-ing
Da, ca daca era la T/A era o diferenta enorma.
Spui ca-ti place haosul. Eu ce sa inteleg? Ca ori esti un ciudat bolnav, ori faci trolling.
Nu sunt un ciudat bolnav, daca chiar crezi ca tine de T/A atunci cand imi scrii un raspuns completeaza tabelu ala ca sa imi fie mutat la T.A
La cât de corect scrii, se observă că nu-ţi plac.
Acum, hai, trece-mă în lista ta de useri ignoraţi.
Sti*
Faza e ca la mine in liceu nu se intampla astfel de lucruri. Am mai auzit pe la stiri de asemenea intamplari, dar destul de rar.
Nu cred ca vor lua profesorii bataie de la elevi cat timp e politie si jandarmi in Romania.
Dar nah, sti tu proverbul acela.
" In Romania e posibil orice "
Da cum să nu-mi placă liceele pline de mafioţi unde nici pl nu învaţă
e f frum pe acolo ce pot să spun
ai şanse să ajungi mai mult decât spălător de veceuri
Stii ce vad eu in tine? Genul de chelner care-ti scuipa in mancare cand nimeni nu se uita.
TheHappyJoint întreabă:
Venerabilul întreabă: