Depinde de locul unde ma aflu si in ce stare sirituala, in general da sau impreuna cu...
Sunt fată.
Pur şi simplu simt nevoia uneori să reflectez la anumite chestii.
Ma scuzati prea marita Domnisoara, am inteles cugetul dumneavoastra.
Era, atunci cand mi-am facut contul, dar a trecut mult timp de atunci.
Da.
Acum răspunde.
Sau nu, nu-mi pasă.
Mbine îmi pasă.
Îmi plac tipii noi.
Creieri noi, hehe.
Al tău e cam mic, hehe.
Serios, hehe.
Ok, nu eee.
Nu plânge pls.
Pai sunt c-am ciudat, sa incepem cu acea ca sunt din Moldova (Basarabia ) si imi place muzica clasica, urasc muzica moderna, nu-mi place dragostea o urasc, imi place sa stau si sa palavragesc pe TPU, nu c-am am prieteni, si nu-mi place poza ta, fara suparare
Fricooos.
Nici mie nu-mi place poza ta.
Fără supărare. c:
Hmm, avem câteva lucruri în comun.
Saracuta, tinema pe mine in suflet si nu te ve-i simti singura.
Mai nimic tinind cont cum ma atirn eu fata de dragoste, te sperie faptul ca incerc sa vorbesc frumos, ok nu o sa mai fac asta.
Nu ma sperii, doar glumeam.
nu ma supar daca vorbesti frumos cu mine. Am observat ceva din cuvintele pe care le-ai spus pana acum, mi-am facut o impresie.
Ce impresie, ca te iubesc? poate un attometru din sufletul ti-l acord si tie dar in general am probleme cu MULT mai importante... sa ma scuzi daca am parut ciudat
Atunci spune-mi ce impresie ti-ai facut?
PS : am impresia ca incep sa te irit...; D
Nu ma iriti. Imi e drag de tine, mai ales atunci cand te-am vazut prima data, cu poza aia dragalasa, imi venea sa te strang in brate. In sens metaforic.
Pai, cu toate ca ai spus ca nu intelegi limba dragostei, vorbesti foarte poetic si incerci sa fi cat mai politicos cu persoanele. dar partea poetica e mai proeminenta.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: