Pff... Există o singură soluţie. Să te muşte un vampir.
Du-te la Robert Pattison sau la platourile de filmare Twilight.
Dar sunt varcolac si varcolacii ca si mine nu mai vor sa puna gura pe carne. Daca te musc, poate te voi manca de-a binelea
Dar imi e lene...Nu stii vreun vampir sange-pur de pe TPU?
Sa te lasi muscata de un vampir sau cumperi unu de la magazinul de la colt de strada... Logic.
Atunci uite, ţi l-am adus pe Dimitri :
http://1.bp.blogspot.com/......tri+04.jpg
E vampir sau greşesc?
Datorita lui Furculingură am devenit un vampir . Merciii
Mai bine. Si asa ma saturasem sa ma tot trezesc in ceata dimineata si cu toate plusurile rupte...
Venin de cobra+unghie de mamut+lapte clocit de pinguin+icre de Manciuria=Potiune magica de transformare Vampir!
Bea-l de 4 ori pe zi!
Wtf?! sunt singura normala de aici )cum dracul sa fii vampir sau varcolac sau ce esti tu? draga/ul meu/mea.....nu exista asa ceva ai o minte geniala gandeste-te putin daca ar fi vampiri sau varcolacii ar fi mai putini oameni p planetaa) lasa ca atunci cand cresti mai mare o sa iti aduci aminte de faza asta cu varcolacul sau vampirul si o sa raziii crede-ma) pentru ca asta fac eu acum!) serios bafta in a deveni vampir nu ai nici o sansa)))
Esti rea si nu cred ca ar trebui sa gadesti...hm,ca un adult pe aceasta categorie, aici facem glume, nu suntem seriosi in orice privinta
Daca vrei sa devii vampir incerca aleexe.ro blogul merge si eu asa am devenit incerca partea cu sangele si formula magiaca
Da! Sigur.Esti varcolac. Daca esti varcolac, hai manancama! Ati dau carne gratis.Serios? Ce intrebari de copii! Puneti si voi intrebari serioase.Pot sa scriu si eu, sunt iety, va rog ajutati-ma! Nu mai gasesc polu nord! Ps.Alleallexa ai facut pact cu davolul? Nu mai poti devein varcolac.Dar poti devein un om normal
Pe bune?! Sincer, este Trivia si Amuzante aici....Macar lasa-ne sa ne folosim imaginatia si sa traim copilaria, nu ca altii...
AndreeaDeea1500 întreabă: