Pe bune? tu chiar esti varcolac? Uite si eu sunt! si te pot ajuta sa devi vampir daca vrei! Dar eu nu mai vreau sa fiu varcolac pentru ca nu prea mai vreau sa ma trezesc in ceata dimineata... uite id-ul meu mai vorbim stefania_oprea@ymail.com
Nu se poate! Am omorat toti varcolacii din anii 90'. Numai familia Lokowood sunt varcolaci! Stiu ca poate nu ma crezi sunt vampir am devenit vampir la varsta de 10 ani.Am 10 ani de 160 de ani.Sunt dispusa sa te musc! Dar trebuie sa stii ceva! Sa fii vampir e mai rau decat sa fii varolac pentru ca muscatura de varcolac omoara un vampir dar ne putem proteja cu viteza si forta!
Apropo ca sa scapi de blestemul lunii si al soarelui trebuie sa ai un inel care te protejeaza de lumina soarelui! Trebuie o vrajitoare sa ti-l vrajeasca! Acu cauta vrajitoare ca vampir ma ai pe mine!
A serios chiar glumeai eu nu glumesc chiar sunt.EEEEEEEEEEE atunci nu mai e nevoie sa te musc! Planuiam sa fac asta la miezul noptii!
Daca te musca un vampir si un varcolac fara o vraja sacra stiuta de un vampir original (adica eu)In cateva zile mori, iar!
Lasa-ma sa te musc! Eu sunt vampir! Nu glumesc.Mai inainte am fost la vanatoare.Dar iti dau un sfat : Daca vrei sa devii unul nu trebuie sa bei sange de om deloc! Doar de animal..eu prima data cand am devenit am baut doar sange de om dar am facut cea mai mare greseala.Nu m-am mai putut abtine sa nu beau sange de om.Dar acum cu timpul m-am obisnuit cu sangele de animal. Daca vrei sa te musc hai la mine.
Buna Teodora! Ma numesc Gabriela si as vrea sa-ti pun o intrebare...
Tu chiar esti Vampir?
Sa-l contactez pe Ian Somerhalder? Sau pe Paul Whesley? Depinde cate-ti place mai mult. mie Ian Somerhalder. Care vrei sa te muste?
P.S: daca te musca iti dau eu sange sa poti devenii vampir
Acum suntem 2 cu sange rece nu? Eu urasc vampirii sincerr..in fine bafta oricum...
Buna nu te pot ajuta imi pare rau dar ma poti ajuta si tu pe mine? Vreau sa devin macar varcolac daca vampir nu se poate cine ma poate ajuta va rog cine ma poate transforma sa ma caute pe facebook va imploooor
They've been bitten by a werewolf and vampire many times and I happened to anyone and do not worry that Alex has written in Romanian and in English or how I know all languages
Iar eu sunt sfert dragon... aveti idee unde gasesc o nava spatiala ca sa imi petrec vacanta de iarna pe soare?
As zbura dar sufar de "lene cronica"
Pentru a devenii vampir trebuie sa te duci, la ora 12 noaptea, in fata oglinzii din baie, apoi dezbracate in chiloti, baga-ti mainile in bulion, iar apoi rosteste urmatoare incantatie:
"Sunt nebuna, sunt idioata,
Am uitat sa imi iau pilulele.
Ajutor Spitalu' 9, ajutor spitalu' 9"
P.S. Filmeaza tot si pune pe YouTube.
Bafta
Ok,ok recunosca.Stiu cum dar daca imi zici cum sa devin varcolac, am sa te ajut cu vampiri...
Pasul 1:
Aprindeti candelute!
Pasul 2:
Amestecati in un castron sangele, apa si par!
Pasul 3:
Acuma spuneti incantatia:
"Magic, Magic, enter unto me. Vampire transformation, is what it shall be. Bring me the powers, bring me the feeling. Bring me what I desire. So mote it be."
Pasul 4:
Repetati incantatia! Puneti amestecul peste flacari la versul "So mote it be"
Pasul 5:
Aveti nevoie de o noapte cu luna plina si va dura o seara!
Aveti foarte mare grija deoarece trebuie sa va hraniti odata la 12 ore altfel instinctele de vanatoare se vor activa si atakati pe oricine
Daca nu va hraniti odata la 12 ore puteti muri!
Succes!
Asta am gasit-o pe net! Dar nu prea cred ca este real!
Pasul 1:
Aprindeti candelute!
Pasul 2:
Amestecati in un castron sangele, apa si par!
Pasul 3:
Acuma spuneti incantatia:
"Magic, Magic, enter unto me. Vampire transformation, is what it shall be. Bring me the powers, bring me the feeling. Bring me what I desire. So mote it be."
Pasul 4:
Repetati incantatia! Puneti amestecul peste flacari la versul "So mote it be"
Pasul 5:
Aveti nevoie de o noapte cu luna plina si va dura o seara!
Aveti foarte mare grija deoarece trebuie sa va hraniti odata la 12 ore altfel instinctele de vanatoare se vor activa si atakati pe oricine
Daca nu va hraniti odata la 12 ore puteti muri!
Succes!
Asta l-am gasit pe net! Dar nu cred ca va functiona!
Cea mai mare solutie este sa te rog, si ai sa vezi ca vei deveni! Sau cel mai bine sa te dai cu o piatra in cap! Si gata! Succes!
Cel mai bine este sa iti dai cu o piatra in cap deoarece poate asa iti revi! Succes!
Heyyy...//.daca esti vircolac ma poti ajuta si pe mine sa devin...te rog! 1!
Sa intri pe olx si sa stergi anuntul in care zicea ca vinde un catelus!
nu de alta dar cred ca o sa ai niste parinti adoptivi!
AndreeaDeea1500 întreabă: