| AℓℓeAℓℓexa a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Sunt varcolac si vreau sa devin vampir cu tot cu TVA, ce pot sa fac?

67 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Sinucide-te.

| Furculingură a răspuns:

Pff... Există o singură soluţie. Să te muşte un vampir.
Du-te la Robert Pattison sau la platourile de filmare Twilight.

| AℓℓeAℓℓexa explică (pentru Furculingură):

Dar imi e lene...Nu stii vreun vampir sange-pur de pe TPU?

| Furculingură a răspuns (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Atunci uite, ţi l-am adus pe Dimitri :

http://1.bp.blogspot.com/......tri+04.jpg

E vampir sau greşesc?

Vampir :3

" Dimitri! Muşc-o! "

Gata! Eşti vampiriţă. puppy dog eyes

Datorita lui Furculingură am devenit un vampir happybig grin. Merciii

| Furculingură a răspuns (pentru Ashadow):

Alucard nu se pune.
Nu e o persoană reală...

Cu plăcere big hug
Dar nu mai poţi devini vârcolac...

Mai bine. Si asa ma saturasem sa ma tot trezesc in ceata dimineata si cu toate plusurile rupte...

| Ashadow a răspuns (pentru Furculingură):

E un vampir mai real decat Dl Sclipici...

| Pawesome a răspuns (pentru Ashadow):

De fapt Dl Sclipici e zana.Nu il mai faceti vampir, va rog eu.

| Silaghi_Tiya_1997 a răspuns (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Daca vrei sa devii vampir incerca aleexe.ro blogul merge si eu asa am devenit incerca partea cu sangele si formula magiaca

| XxRafaellaxX a răspuns (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Eu sunt ala!

Daca te musca un vampir si un varcolac fara o vraja sacra stiuta de un vampir original (adica eu)In cateva zile mori, iar!

| cateceasulcattienasulcatechileareslabul a răspuns (pentru Furculingură):

Te rog vino si ma transforma în vampir am noua ani sunt imbracat in albastru cu parul pe urechi si locuiesc in blaj județul alba strada alexandru borza nr.51A

| cateceasulcattienasulcatechileareslabul a răspuns (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Vreau sa devin vampir

| cateceasulcattienasulcatechileareslabul a răspuns (pentru Furculingură):

Te implor fa-ma vampir

| Elena_Elyy_2000 a răspuns (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Odată ce ești vârcolac nu prea mai poți sa devi vampir. Este foarte greu dar dacă Îți dorești ca adevărat sa devi vampir mai întâia trebui sa faci schimb de sânge cu unul doar ca vei avea nevoie de o cantitate mare de sânge, și eu am fost vârcolac dar acum sunt vampir doar ca a trebuit sa omor trei oamenii ca sa pot deveni ce vreau căci ai nevoie de mult sânge. A da și odată ce devine vampir Îți vor creste puterile doar dacă vei bea sânge de om căci cel al animalelor nu prea are efect. Dacă vrei te ajut eu putem face schimb de sânge.

| єχcєєℓ a răspuns:

Să mă muști de gât.

| AℓℓeAℓℓexa explică (pentru єχcєєℓ):

Dar sunt varcolac si varcolacii ca si mine nu mai vor sa puna gura pe carne. Daca te musc, poate te voi manca de-a binelea puppy dog eyes

| єχcєєℓ a răspuns (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Îmi asum riscul.Și așa n-am pentru cine trăi.Fă-ți de cap.

| AℓℓeAℓℓexa explică (pentru єχcєєℓ):

Pai Miku?

| DariusStefan a răspuns (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Suntem 2 Varcolaci acum... Ș))

| gfdg a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Raspunsul este sa-ti dai cu o piatra in cap!

| Speed99 a răspuns:

Sa te lasi muscata de un vampir sau cumperi unu de la magazinul de la colt de strada... Logic.

| AℓℓeAℓℓexa explică (pentru Speed99):

Si daca raman fara vampiri?

| Seducatorul a răspuns:

Venin de cobra+unghie de mamut+lapte clocit de pinguin+icre de Manciuria=Potiune magica de transformare Vampir!
Bea-l de 4 ori pe zi!

| brokxy a răspuns:

Da! Sigur.Esti varcolac. Daca esti varcolac, hai manancama! Ati dau carne gratis.Serios? Ce intrebari de copii! Puneti si voi intrebari serioase.Pot sa scriu si eu, sunt iety, va rog ajutati-ma! Nu mai gasesc polu nord! Ps.Alleallexa ai facut pact cu davolul? Nu mai poti devein varcolac.Dar poti devein un om normal

| AℓℓeAℓℓexa explică (pentru brokxy):

Pe bune?! Sincer, este Trivia si Amuzante aici....Macar lasa-ne sa ne folosim imaginatia si sa traim copilaria, nu ca altii...

A serios chiar glumeai eu nu glumesc chiar sunt.EEEEEEEEEEE atunci nu mai e nevoie sa te musc! Planuiam sa fac asta la miezul noptii!

| Jakoban a răspuns:

Doua cuvinte kill sau era unul
In fine...

| Чернобыль a răspuns:

Fa-ma varcolac pe mine.

| Чернобыль a răspuns:

Dar acum esti vampir, asa ca nu mai poti.

| Senzaționalul a răspuns:

Stiu!
Repede. Fa-mi o felatie.

| GabrielaS13 a răspuns:

Du-te la psiholog.

| Skumpic_Bobokel_1998 a răspuns:

Sa-l contactez pe Ian Somerhalder? Sau pe Paul Whesley? Depinde cate-ti place mai mult. mie Ian Somerhalder. Care vrei sa te muste?
P.S: daca te musca iti dau eu sange sa poti devenii vampirwinking

| XxRafaellaxX a răspuns:

Nu se poate! Am omorat toti varcolacii din anii 90'. Numai familia Lokowood sunt varcolaci! Stiu ca poate nu ma crezi sunt vampir am devenit vampir la varsta de 10 ani.Am 10 ani de 160 de ani.Sunt dispusa sa te musc! Dar trebuie sa stii ceva! Sa fii vampir e mai rau decat sa fii varolac pentru ca muscatura de varcolac omoara un vampir dar ne putem proteja cu viteza si forta!

| XxRafaellaxX a răspuns:

Apropo ca sa scapi de blestemul lunii si al soarelui trebuie sa ai un inel care te protejeaza de lumina soarelui! Trebuie o vrajitoare sa ti-l vrajeasca! Acu cauta vrajitoare ca vampir ma ai pe mine!

| omikasperantza123 a răspuns:

Pe bune? tu chiar esti varcolac? Uite si eu sunt! si te pot ajuta sa devi vampir daca vrei! Dar eu nu mai vreau sa fiu varcolac pentru ca nu prea mai vreau sa ma trezesc in ceata dimineatawinking... uite id-ul meu mai vorbim stefania_oprea@ymail.com

| luke71 a răspuns:

Uite plz cum ai devnit varcolac? Zimi si apoi eu iti spun cum sa devii vampir

| luke71 a răspuns:

Ok,ok recunosca.Stiu cum dar daca imi zici cum sa devin varcolac, am sa te ajut cu vampiri...

| drdog a răspuns:

Cum ai ajuns varcolac

| Shadow1351 a răspuns:

Si eu sunt mos ene si vreau sa ma fac mos craciun rolling on the floor))

| Olariu_Irinuca_Ionela_2000 a răspuns:

Buna nu te pot ajuta imi pare rau dar ma poti ajuta si tu pe mine? Vreau sa devin macar varcolac daca vampir nu se poate cine ma poate ajuta va rog cine ma poate transforma sa ma caute pe facebook va imploooor

| DariusStefan a răspuns:

Acum suntem 2 cu sange rece nu? Eu urasc vampirii sincerr..in fine bafta oricum...

| luke71 a răspuns (pentru DariusStefan):

Da ce tu esti varcolac? daca da zi-mi cum sa ma transform

| plingacioasa a răspuns:

Heyyy...//.daca esti vircolac ma poti ajuta si pe mine sa devin...te rog! 1!

| Darksoul_Stely_1991 a răspuns:

They've been bitten by a werewolf and vampire many times and I happened to anyone and do not worry that Alex has written in Romanian and in English or how I know all languages

| gfdg a răspuns:

Pasul 1:
Aprindeti candelute!
Pasul 2:
Amestecati in un castron sangele, apa si par!
Pasul 3:
Acuma spuneti incantatia:
"Magic, Magic, enter unto me. Vampire transformation, is what it shall be. Bring me the powers, bring me the feeling. Bring me what I desire. So mote it be."
Pasul 4:
Repetati incantatia! Puneti amestecul peste flacari la versul "So mote it be"
Pasul 5:
Aveti nevoie de o noapte cu luna plina si va dura o seara!
Aveti foarte mare grija deoarece trebuie sa va hraniti odata la 12 ore altfel instinctele de vanatoare se vor activa si atakati pe oricine
Daca nu va hraniti odata la 12 ore puteti muri!
Succes!
Asta am gasit-o pe net! Dar nu prea cred ca este real!

| gfdg a răspuns:

Pasul 1:
Aprindeti candelute!
Pasul 2:
Amestecati in un castron sangele, apa si par!
Pasul 3:
Acuma spuneti incantatia:
"Magic, Magic, enter unto me. Vampire transformation, is what it shall be. Bring me the powers, bring me the feeling. Bring me what I desire. So mote it be."
Pasul 4:
Repetati incantatia! Puneti amestecul peste flacari la versul "So mote it be"
Pasul 5:
Aveti nevoie de o noapte cu luna plina si va dura o seara!
Aveti foarte mare grija deoarece trebuie sa va hraniti odata la 12 ore altfel instinctele de vanatoare se vor activa si atakati pe oricine
Daca nu va hraniti odata la 12 ore puteti muri!
Succes!
Asta l-am gasit pe net! Dar nu cred ca va functiona!

| gfdg a răspuns:

Cea mai mare solutie este sa te rog, si ai sa vezi ca vei deveni! Sau cel mai bine sa te dai cu o piatra in cap! Si gata! Succes!

| gfdg a răspuns:

Cel mai bine este sa iti dai cu o piatra in cap deoarece poate asa iti revi! Succes!

| DariaMMXII a răspuns:

Cum ai devenit vârcolac? visez de la 9 ani să fiu o astel de creatură mitică. Ajută-mă. Plssssssss

| Teodora_Teodoruka_1997 a răspuns:

Lasa-ma sa te musc! Eu sunt vampir! Nu glumesc.Mai inainte am fost la vanatoare.Dar iti dau un sfat : Daca vrei sa devii unul nu trebuie sa bei sange de om deloc! Doar de animal..eu prima data cand am devenit am baut doar sange de om dar am facut cea mai mare greseala.Nu m-am mai putut abtine sa nu beau sange de om.Dar acum cu timpul m-am obisnuit cu sangele de animal. Daca vrei sa te musc hai la mine.

| Gabriiella_GaBy_1985 a răspuns (pentru Teodora_Teodoruka_1997):

Buna Teodora! Ma numesc Gabriela si as vrea sa-ti pun o intrebare...
Tu chiar esti Vampir? happy

| AℓℓeAℓℓexa explică (pentru Gabriiella_GaBy_1985):

Nu,nu e...