Pai...in primul rand, vad ca sti sa numeri si sa faci scaderi sti cati ani ai fost repetent
daca ramaneai de atatea ori, nici nu mai erai primit la scoala.
App:Buna intrebare ca trivia/amuzante
Numai 2 si 1 am jucat pana acum.
Eeh, la 80 de ani, cui ii mai trebuie scoala? chiar profa mea de fizica a zis ca scoala prosteste si acum vorbec serios, nu o zic la misto
Roaga-i pe ceilalti de la azil sa-ti arate cum se scrie si cum se citeste. Daca au Alzheimere si nu pot sa te ajute,atunci fura-le banii cat nu se uita, cumpara o brosa de aur, bag-o intr-un plic si da-o doamnei profesoare. Daca e draguta, te va lasa sa treci clasa. Daca nu te lasa, ia brosa inapoi si omoar-o.Vei fi in sfarsit liber!
Dada. te astepti sa credem
Pai eu am cateva motive prin care pot dovedi ca minti :
1.Stii sa scrii.
2.Stii sa citesti.
3.Stii sa socotesti.
4.Ce mama dracului tataie pune-te pe carte daca nu vrei sa ramai fara hartie igienica!
Sincer,intrebarea asta nu mi se pare deloc amuzanta da`ma rog..Fiecare atat cat poate!
Si pune mana pe invatat, tataiee!
Hmmm interesant caz dar am o idee cum sa traiesti cat vrei vorbeste cu moartea si spune-i cand termini clasa a 12a sa te ia cu ea. daca pana la 80 de ani nai trecut de clasa 1 pana la 12
Esti un drac care nu are ce face si s-a gandit el sa se dea mos. Ai luat 80 fiindca este o suma rotunda ca sa poti scadea cei 7 ani care trebuie sa ii ai pana in clasa a 1a si ai zis acolo ca ai ramas repetent de 73 de ani ceea ce este imposibil fiindca la 20 de macar, trebuie sa ai atata minte incat sa faci niste bastonase, litere. sa umbli cu pixu` frate ca altceva nu faci. N-ai alta intrebare mai ca lumea?
Dar nu stiu, nici cat e 1+1 nu stiu.
Atunci cum ti-ai facut cont pe TPU?
Asta e intrebare facuta la misto, daca tot zici ca ai,, 80" de ani si esti in clasa,, 1", cum se explica ca stii sa scrii si sa citesti?
Choasmakerangel întreabă:
Mitichuta întreabă:
Julyly2089 întreabă: