@daygum
Mersi pentru voturi virginule.Se vede că eşti prost că dai mesaje tuturor, tu ştii româna fraiere? în mesaju meu ai scris"mata in mm"Inteligentu flocilor.
Bai ce nesimtit.cum poti ma s`o plagiezi pe unica bujie? i`a vezi acum ca isi schimba avataru, ti`l schimbi si tu?
Idem Mititiceii... Mi-e frica sa aaps dupa cee mesaj ai lasat.) Pe langa asta. Unde e intrebarea?
Se vede că nu ai trecut de perioada pubertăţii, ţi-am trimis mesaju ăla cu un scop. Că văd că scrii cu diacritice, dar uneori te bat semnele de punctuaţie. Iar când înjuri pe cineva, înjură-l corect Metin. Apropo mi s-a rupt Radiera de la creion.
@ViezureAkaPedochu Citeşte încă odată mesajul ruginitule, n-am scris cu diacritice din cauză că eram pe mobil, am trimis mesaje doar la tine şi radieră pentru că aţi comentat ca doi rataţi la o întrebare de-a mea.
Assasynul99 fantoma asta nu ştiu de unde a apărut, nu i-am trimis nici un mesaj.
Si mie mi-a dat mesaj smirghelul ala prost! Si pana la urma ce avatar are prostul ala ca nu il inteleg? Rasa lui de cimpanzeii caruia el ii spune familie!
Julyly2089 întreabă: