anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vampirii exista? De cand am primivt filmul Twilight am o impresie, ca exista? :-s

laughing

64 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da! Exista! Sunt sigura! Lumea nu ar vorbi despre ceva ce nu exista.nu ar avea ros.toate legendele, zvonurile si discutziile se trag de la ceva real! eu stiu ca exista si am vazut cu ochii mei! puteti sa radetzi daca vretzi...eu stiu ce am vazut. ce am trait... stiu ca exista!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai, daca ar exista, nu ar fi ca Edward din twilight. Te asigur eu ca nu ar straluci la soare si macar ar avea colti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista vampiri.Eu chiar i-am vazut cu ochii mei noaptea cand ma urmareau

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Jur ca am aceeasi impresie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Citesc o carte cum sa devii vampir si stiu ca nu e adevarat si stiu ca nu exista dar as vrea sa simtiti si voi asata cea ce simt eu cand citesc nu pot descrie nu pot povestie ceva puternic si nu ma lasa in pace gandul ca ceva undeva candva a existat si exista canini ce cresc si se alungesc muscaturi astea le am dar nu sunt vampir si va asigur pe voi toti ca eu nu am inebunit si ca inainte sa mor voi cunoaste un vampir sau voi muri incercand

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vreau sa par idiot dar va pot garanta ca vampiri exista! am motive intemiate pentru a crede si chiar pot vb cu cineva care intr-adevar crede ca vamprii exista! daca vreto va las adresa mea de mess celor care cred...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu as zice nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista si daca exista brabo lor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie mie putin frica eu vorbesc cu alis sa ma protejeze de vampiri ca alis citeste gandurile!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca exista vampiri pe bune si as vrea sa intalnesc unul sau si mai bine sa fiu eu unul:X
Ar fi minunat!

| •ღ♥→MaDuTzA←♥ღ a răspuns:

Daca e vb de Edward... day dreaming. as vrea sa existe.Eu una, insa nu cred, dar cine stie.winking

| KitKat15 a răspuns:

Draga mea vampirii nu exista.stiu si eu am avut aceeasi impresie la inceput si crede-ma ca a fost tare greu sa ma las de earolling on the floor

| risa13morgan a răspuns:

Exista dar nu avem șanse sai vedem! și sirenele au existat pana au aflat marinari de ele și ai început sa le vâneze pana la urma vampiri nu ne întrec în răutate și cruzime ei măcar ucid de nevoie pentru a se hrăni și nu pot suporta mirosul sângelui nostru dar oameni ce scuza au? noi distrugem tot și toate și ne omoram intre noi ca niște animale și judecam alte creaturi în care (norocul lor )nu credem zău dispariții fără urma=vampiri

| ThePrincessOfTheDark a răspuns:

Baa...daca vreti sa radeti, nu mai raspundeti! Am si eu dilema asta. As vrea sa existe. Nu stiu de ce dar...sunt curioasa. Twilight e super tare si mi-a lasat impresia ca exista dar pot fi si legende. Eu cred ca exista!

| adalove25 a răspuns:

Sa stii ca si eu ma intreb acelasi lucru. nu imi venise aceasta intrebare in minte pana vinerea trecuta cand am vazut filmul Twilight.eu cred ca exista. asta este parerea mea.

| deni a răspuns:

Eu sunt de parere ca exista altfel cum am explica miile de persoane care dispar in toata lumea sau faptul ca totusi nu tot ce se povesteste e o inventie

| devilitza a răspuns:

Eu una as vrea sa existe:p:p:p

| cozmin_5916 a răspuns:

Cred ca da ca am acasa o poza cu verisoarmea care are ochii rosii spune tu nu e ciudat?

| alex_7974 a răspuns:

Stai linistita, vampirii au pierit...pentru ca in 1800 vampirii sugeau sangele virginelor, dar din 2005 au murit toti de foamelaughing

| RAWTEER a răspuns:

Cred ca ar fi cel mai tare lucru din lume sa exista vampiri! Dar poate ma insel, si deja exista! Si eu, dupa ce am vazut twilight mereu ma gandesc la vampiri, dar mi-e rusine sa ii intreb pe prieteni daca cred in vampiri sau daca ar dorii sa devina unu deoarece ar rade de mine.

| waf a răspuns:

Nu

| waf a răspuns:

Vampirii nu exista.

| vampirita a răspuns:

Ce tare ii the vampire diaries si mai ales damon ii superb

| Vampire_4120 a răspuns:

Pai vezi u daca stay si analizezi filmele cu vampiri ca de exemplu cum am facut eu...am urmarit si Twuilight si The vampire diaries in filmele astea 2 sunt 2 mituri diferite pentru a te transforma in vampir trebuie sa fii muskat(Twilight), pentru a te transforma in vampir trebuie sa mor cu sange de vampir in organism(TheVampireDiaries) eu sincer as vrea sa existe vampiri si vampiri sunt urmatorii lucruri din cate documentare am citit despre iei duhul nostru este inlokuit cu un spirit diabolic care toate puterile acelea care leati vazut reprezinta spiritul diabolic odata ce esti vampir esti dat lu cel rau toate puterile lor are legatura cu spiritul acela diabolic si sunt multe mituri despre vampiri care nu cred cu se va stii niciodata care este adevarat

| Vampire_4120 a răspuns:

Sincer si eu am vazut filmele Twilight si TheVampireDiaries parerea mea vampire diaries e facut cu gust bun in legatura cu raspunsul meu sunt multe mituri despre vampiri in Twilight ca sa te transformi in vampir trebuie sa fii muscat in The Vampire Diaries ca sa te transformi in vampir trebuie sa mori cu sange de vampir in organism.Ca sa stiti cautati si cititi si voi despre vampiri puterea pe care o au supraomeneasca sau cum se zice si viteza pe care o au etc provine de la spiritul diabolic pe care il au.Nu ai observat in filme ca unui vampir nu i se vede umbra si nu se vede in oglinda pentru ca are acel spirit diabolic.Sincer si eu as vrea sa existe vampiri sunt multe povesti de unde provine vampirii.Ca de exemplu sau inspirat dupa liliecii vampiri sau dupa filmul dracula daca stiti despre ce este vorba in el.Acesta nu este un dar de la Dumnezeu din cate am inteles iti dai sufletul pentru cel rau.

| alicecullen_5147 a răspuns:

Hahaha pentru cei care rad... App daca voi faceti misto de ce ati mai intrat sa dati un raspuns? de exemplu daca nu ar exista vampiri atunci voi puteti explica dc vlad tepes se trage din neamul vampirilor? nu puteti explica va asigur eu deci nu se stie exact daca exista vampiri dar povestea din filmul twilight este adevarata daca stiti engleza cititi-o eu am facut-o.Deci si eu sunt o mare fana a filmului twilight este o poveste luata dintr-o realitate dar stai linistita nu cred ca exista prin Romania vampiri

| Ethan a răspuns:

Nu crezi ca vampirii nu exista pana nu intalnesti unul. Sa iti spun un secret: tot ce sti despre vampiri e fals! Vampirii nu se tem de usturoi, au umbra si se vad in oglinda si in niciun caz nu ai putea sa te pui cu un vampir, daca ar veni dupa tine... deci mai bine te impaci cu ideea! Din partea mea puteti sa credeti sau nu...

| ionutzcosmin a răspuns:

Eu am colti foarte mari, de ce?

| ionG a răspuns:

Nustiu voi dar eu cred in vampiri am o asiusenii ca eu sunt de al lor stiu o sa ma credeti un las un baiat care isi lasa imajinatii sa zburde dar ce sa fac eu o sa fiu vampir si gata! si sa numi argumentati parerea ok!

Întrebări similare