Si asta nu e totul. doar cu 999.99 $ primiti noul telefon Samsung galaxy s 16! dar si asta nu e totul. il puteti lua in rate si sa va lasati copii infometati. dar si asta nu e totul, sotia va incepe sa se certe cu voi, dar si asta nu e totul, veti avea dureri de cap dar si asta nu e totul. ratele se vor mari si cind le veti vedea o sa aveti parte de un infarct.dar asta nu e totul. cumparati acum noul Samsung galaxy s 16 la incredibilul pret de 999.99$. dar si asta nu e totul. doar pentru cei care iL comanda primii, incredibilul Samsung galaxy s 16 la pret de 999.90$. SI ASTA NU E TOTUL!
Aici sunt pufoasa mea.App, te-am vazut pe fb, esti asa buna ca te-as servi la desert cu frisca deasupra
I-am deportat eu pe toti Acum am destul spatiu sa plantez cartofi pe categoria asta si sa ma imbogatesc.
Am gasit o oferta mai buna, la "Schimb valutar"! Imi da 4 pentru un dolar! Iti vine sa crezi?
Aia de la schimb valuatar au cadou 6 bani! Accepta adevarul, iti fura clientii.
Deci, iti dau un leu si tu imi dai 200$.
Ai inteles acum?
Stai să vină popii să-ţi sfinţească afacerea, să-ţi meargă mai bine. Poate le ceri şi nişte sfaturi de marketing, ei au deja experienţă în vânzarea nimicului şi a iluziilor.
De exemplu, ai putea să vinzi leul sfinţit sau frecat de ceva moaşte sau de termopane cu Boca...
Sigur succesul ţi-e garantat.
Cumpar 2 ruble.
Monstruletii au pierit, blana am vindut-o pe o batista noua si inca ceva:
Tu erai pe fotografia aia care ai pus-o "ieri"? Cum se ling 2...
Dă şi mie 3 lei pe caiet. Ce faci fă bunoaco? Eu îs pe la psihiatrie, sunt tare amuzanți ăştia de aici.
Bine fac, raspund si eu mai tarziu pe aici, ca divele vai de tine, dar cum de ai ajuns la psihiatrie? aproape ca imi e mila
Nu mersi, sunt cam bolnavioara acum si nu vreau sa te imbolnavesti si tu dar o imbratisare merge
Bine,bine,merge si un pupic dar cu ceilalti cum ramane? Sau ei sunt doar de ornament?
Se pare ca a avut loc o lupta...sunt printre putinii supravietuitori şi cum te mai simti? Ce-ai mai facut?
Bine ca nu am fost, muream sigur.
Pai, de simtit ma simt asa si asa, de facut am facut multe : m-am intors la scoala dupa ce nu m-am dus cateva luni, am fost la 2 nunti, ai mei au divortat deci am fost si eu cu ei ca sa zic cu cine as vrea sa stau, si m-am lasat de skateboard. Tu?
DaciaRomania întreabă: