| alexclaudiu2003 a întrebat:

Vand paragate pentru rechin,pisica de mare,calcan. fac la comanda si pentru salau,stiuca, avat, biban orice rapitor de apa dulce(dunare) arbaleta profesionala 2 focuri si 6 sageti cap bont pentru calcan si pisica de mare, tub de oxigen, vizor, labe toate profesionale, barca pneumatica de 4 locuri cu motor johnson de mare viteza(35cp),consum 8-10 litri la ora, barca pescareasca de lemn cu motor si vaasle(motor rusesc de 9cp) pentru. calcan,hamsie,guvide,stavrid, chefal, padoc auto pt.barca.sky jet cu padoc auto(necesita carcasa lipitura cu fibra de sticla cam 35 cm am facut sarituri cu el in apa si am muscat un pic dintr un stavilopot trasesem cateva beri si faceam pe zmeuu) in rest perfecta stare are motor honda. toate se pot vedea la eforie sud la cherhanaua pescareasca de pe plaje(unde sunt barcile si baracile de pescari). vand si baraca(14 sau 16mp cu pat in ea )sau o dau gratis cu tot cu troliu pentru scos barca din apa si loc de barca(unde e troliu e locul ei).pe terenul baracii se plateste o taxa anuala de un fel de impozit de 300 ron si 50 ron lunar pentru paza si intretinere spatiu(iarba, boschetzii, maracinii). anul 2013 se pune asfalt e drum pietruit cam juma de km de eforie sud spre faru de la tuzla. eu m am lasat de pescarie.

Răspuns Câştigător
| GroparuVesel a răspuns:

Cumpar.

3 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

E luat? N-ai 2? sad

| alexclaudiu2003 explică (pentru Musique):

Am ramas cu stocul gol, de sarbatori crying

| Musique a răspuns (pentru alexclaudiu2003):

Fuuuuu! Păcat.