| DaftPunk a întrebat:

Vedeti voi, daca ma pot linge in cot, atunci cat de mare este Soarele?

Răspuns Câştigător
| Spikey99 a răspuns:

1,9891×1030 kg (332 950 ori mai mult decât Pământul. happy

23 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Soarele nu este mare, soarele este baltă.

| SabinaQueen a răspuns:

Mai mare decat Pamantul sau oricum decat cotul tau.

| pufuletziii a răspuns:

Sarmale.

| Macryna a răspuns (pentru pufuletziii):

Tie chiar iti plac sarmalele, asa bravo esti patriot! laughing))

Daca tu ai fi extraterestru si ai putea toarce spaghete si tu a fi musulman si te-ai face portocalit ( zeul tau e o portocala din algeria) si apoi te-ai insura cu o muiere verde cu cap bleu si ti-a da seama ca esti gay si te-ai indragostii de o "antilop" ce ai alege intre branza ciobanului ghita si mazarea lui mazare? ai bea o bere? happy

| pufuletziii a răspuns (pentru Macryna):

Nu, l-as chema pe unicornul meu multicolor din alta dimensiune (Gusti) ca sa exploram universul si sa furam oala de aur al unui spiridus de la capatul curcubeului. Apoi l-as santaja pe Basescu sa-mi construiasca o nava spatiala, ca de nu ii mananc bomboanele. Cu nava spatiala as pleca pe soare unde as trai pana la adanci batraneti cu Gusti si o oala de sarmale... Apoi, da, poate as bea o bere. (Nu-mi place branza si impreuna cu Gusti avem un plan de a-l elimina pe Mazare.)

De ce pe mazare si nu pe morcovel? de ce? de ce rasistule?! rolling on the floor))

Da di ce nu?

Nu-ti mai dau bere! de ce pe mazare? de ce? ne chema si pe noi la carnaval! pffff strici toata distractia! rolling on the floor)))))))))))))))))) dar tot iti aduc jeleuri laughing

Bine, dar din alea cu fructe ca celelalte nu-mi plac! Si vezi sa fie in forma de dinozaur, daca nu, nu mai suntem prieteni!

Si mie imi plac alea cu fructe! si mie imi plac dinozaurii! vai cate avem in comun! vrei sa fim BBF? rolling on the floor)))

Pana ce moartea ne va despartiiii puppy dog eyes
Hahhahh, glumeamlaughing, daca nu imi aduci jeleurile alea, te reneg din familie ca pe unchiu' Georgel!

Ce nu mai vrei sa fiim BFF? nu ma mai iubesti? miselule! stai "fata" linistit iti aduc, a da saracu' Georgel dar Mitica p.ta mica ce a patit stiu ca a plecat dar ce a facut?

| Macryna a răspuns (pentru Macryna):

A stai tu chiar esti fata mama ce neroada sunt

scuze si ai vazut mi-am raspuns mie am baut o bere si cred ca asta e de vine laughing

S-a dus, draga in strainatate, a nascut 2 copii, i-a belit de mate si acum e un dealer international de droguri! De asemenea, canta si manele in cluburi in timpul liber.

batting eyelashes

Aaaaaaaaaaa serios? iiiii de capu' meu, droguri? iii alea le ia femaia aia de mamaie in loc de pastile, mmm saraca tot nu inteleg de ce e la nebuni, a si mi-a zis ca l-a vazut acolo pe becali ma cu ghita pasteauu varza ahh ce iubesc sfecla laughing)

Sarmale la borcan gratis pentru maimuta cu bomboana cand bunicu' m-o certat pentru ca nu mi-am strans sosetele dintre hainele cu branza?:X:X

Daaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaa si suc de mere columbiene? ahhhhhh columbia ce bine arata columbienii (baietii) mâârrrrrrrrrrr bunaciuni si imi dai si un aparat foto cu fotografiiii de ale lu' Leonardo Da Vinci? fata sti ce am auzit ca, cica Mona Lisa Cioconda puii mei ne cunoastem s-a incurcat cu Adam tot la lu' Leo fata iti vine sa crezi? mergem la Disney Land?

Impacheteaza ca amu' vin!

Asa iubire vino fata ti-am gasit un mexican suuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeer

| TruewordxD a răspuns:

Da un cap in gura poti sa-ti dai?; o