| qBawww a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa faci o pozna care tie ti se pare grava dar celorlalti amuzanta? Dati exemple reale. cea
mai trasnita pozna primeste FUNDA!

11 răspunsuri:
| MironAndrei1 a răspuns:

Pai am spart un geam odata, am spart si geamul usii interioare a casei, am spart o sticla cu vin in pivnita...cui i s-a parut amuzant? sora-mii

Răspuns utilizator avertizat
| Radeas1 a răspuns:

Ştii, cînd eram eu pui de lup, că acum sunt adult (adult lup) m-am luptat cu o vulpe şi m-a învins. Probleme?

| W3R4 a răspuns:

Eram în autobuz,şi a trebuit să cobor.
Nu ştiu cum dracu' am făcut,dar mi-am rupt pantalonii destul de urât.
Îţi dai seama că nu numai prietenii mei au râs, ci şi cine mai era în autobuz...
Mă rog, nu prea e pozană, dar a fost jenant, iar eu eram singura care nu râdeam...

| GiAnca a răspuns:

Am spart un geam odata, eu am inceput sa plang pentru ca am crezut ca mama ma va certa mai rau ca la usa cortului.
M-am dus la ea cu lacrimi in ochi, m-a intrebat ce s-a intamplat, iar dupa ce i-am zis a inceput sa rada de banalitatea ce se intamplase(tin sa subliniez ca geamul era putin spart intr-un colt care abia se vedea) si mi-a zis ca nu-i nimic si ca se poate repara.
Asta-i tot.

| Ashadow a răspuns:

Numai una?

| SootheMySoul a răspuns:

Profei de matematica ii fac zilnic
-> coji de banane pe jos
-> bilute cu saliva
-> lipici pe scaun
-> luam creta si o ascundem ca sa nu scriem
-> metallica la maxim pe telefoane
-> furam caietul clasei
-> ii punem biletele pe spate

Răspuns utilizator avertizat
| MaliciousDeath a răspuns:

De fapt invers.Mie mi se parea amuzanta iar celorlalti grava.Copilaria mea a fost misto, mai putin din punctul de vedere al parintilor sau bunicilor.Saracii.

| єχcєєℓ a răspuns:

In clasă am un gay Chitan(mă rog acum s-a transferat)
Si ce făcea el prin clasă? In ora de chimie il apucau damblagiile(o fii nebun)Incepea să se prostească cu:Ah/Oh./O Yeah.
Toti râdeam de el si el făcea pe prostul.Totusi in pauze l-am văzut plângănd.Dar el nu se lasă.A rupt un calorifer etc.A ajuns cu media la 7 si ei bine s-a transferat.Am uitat să zic acum a spart un geam la sala de sportlaughingAm dat exemle din viata mea de zi cu zi nu cu mine că...la ce am făcut eu e mai grav asa că?laughingBun îti zic.In a 3a i-am spart capul lui ăăăăsta Chitan cu o piatră. Cine a râs? Toti.Cine plângea? Chitan.Cine a fost pedepsit si fără jucării pe vremea aia?laughingEu!laughing

| Musique a răspuns:

Poznele mele, sunt amuzante pentru mine, și grave pentru ai mei.Nu invers.