Pai am spart un geam odata, am spart si geamul usii interioare a casei, am spart o sticla cu vin in pivnita...cui i s-a parut amuzant? sora-mii
Ştii, cînd eram eu pui de lup, că acum sunt adult (adult lup) m-am luptat cu o vulpe şi m-a învins. Probleme?
Eram în autobuz,şi a trebuit să cobor.
Nu ştiu cum dracu' am făcut,dar mi-am rupt pantalonii destul de urât.
Îţi dai seama că nu numai prietenii mei au râs, ci şi cine mai era în autobuz...
Mă rog, nu prea e pozană, dar a fost jenant, iar eu eram singura care nu râdeam...
Am spart un geam odata, eu am inceput sa plang pentru ca am crezut ca mama ma va certa mai rau ca la usa cortului.
M-am dus la ea cu lacrimi in ochi, m-a intrebat ce s-a intamplat, iar dupa ce i-am zis a inceput sa rada de banalitatea ce se intamplase(tin sa subliniez ca geamul era putin spart intr-un colt care abia se vedea) si mi-a zis ca nu-i nimic si ca se poate repara.
Asta-i tot.
Profei de matematica ii fac zilnic
-> coji de banane pe jos
-> bilute cu saliva
-> lipici pe scaun
-> luam creta si o ascundem ca sa nu scriem
-> metallica la maxim pe telefoane
-> furam caietul clasei
-> ii punem biletele pe spate
De fapt invers.Mie mi se parea amuzanta iar celorlalti grava.Copilaria mea a fost misto, mai putin din punctul de vedere al parintilor sau bunicilor.Saracii.
In clasă am un gay Chitan(mă rog acum s-a transferat)
Si ce făcea el prin clasă? In ora de chimie il apucau damblagiile(o fii nebun)Incepea să se prostească cu:Ah/Oh./O Yeah.
Toti râdeam de el si el făcea pe prostul.Totusi in pauze l-am văzut plângănd.Dar el nu se lasă.A rupt un calorifer etc.A ajuns cu media la 7 si ei bine s-a transferat.Am uitat să zic acum a spart un geam la sala de sportAm dat exemle din viata mea de zi cu zi nu cu mine că...la ce am făcut eu e mai grav asa că?Bun îti zic.In a 3a i-am spart capul lui ăăăăsta Chitan cu o piatră. Cine a râs? Toti.Cine plângea? Chitan.Cine a fost pedepsit si fără jucării pe vremea aia?Eu!
deea98 întreabă:
alexandra2000ale întreabă: